Üniversitelilerden anlamlı ziyaret

Alanya İşletme Fakültesi yüksek lisans öğrencileri, Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu'nu ziyaret ederek engelli bireylerle bir araya geldiler.

Üniversitelilerden anlamlı ziyaret

Alanya İşletme Fakültesi yüksek lisans öğrencileri, Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu'nu ziyaret ederek engelli bireylerle bir araya geldiler.

10 Kasım 2016 Perşembe 00:57
Üniversitelilerden  anlamlı ziyaret
Alanya'nın Oba Mahallesi'nde faaliyet gösteren Özel Özgün Kardelen Özel Eğitim Kurumu, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi İşletme Fakültesi yüksek lisans öğrencilerini ağırladı. Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ercüment Okutmuş ve üniversite öğrencileri, Etik ve Sosyal Sorumluluk dersi kapsamında kurumda eğitim alan engelli bireylerle buluştular. Sınıfları ziyaret eden üniversiteliler, engelli bireylerle ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Ziyaret sonunda kurum kurucusu Feridun Özdeş, misafirlerini makamında ağırladı. Özel eğitim ve kurum işleyişi hakkında açıklamalar yapan Özdeş, öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayarak, duyarlı davranışlarından ötürü konuklarına teşekkür etti. Yrd. Doç. Dr. Ercüment Okutmuş ise yapılan ziyaretin önemine değinerek, bundan sonraki süreçte engelli bireyler ve üniversite öğrencilerinin daha sık bir araya gelmeleri için çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.
Son Güncelleme: 10.11.2016 00:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81