Uğur Okulları’na sosyal medyada ödül

UĞUR OKULLARI, SOSYAL MEDYADAKİ BAŞARILI ÇALIŞMALARIYLA TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI SOSYAL MEDYA YARIŞMASI SOCİAL MEDİA AWARDS TURKEY’DE GÜMÜŞ ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU.

Uğur Okulları’na sosyal medyada ödül

UĞUR OKULLARI, SOSYAL MEDYADAKİ BAŞARILI ÇALIŞMALARIYLA TÜRKİYE’NİN EN KAPSAMLI SOSYAL MEDYA YARIŞMASI SOCİAL MEDİA AWARDS TURKEY’DE GÜMÜŞ ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU.

22 Ekim 2020 Perşembe 13:42
Uğur Okulları’na sosyal medyada ödül

Uğur Okulları, sosyal medyadaki başarılı çalışmalarıyla Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya yarışması Social Media Awards Turkey’de gümüş ödülün sahibi oldu.

Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen Social Media Awards Turkey gerçekleştirildi. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Social Media Awards Turkey 2020’ye 1 Mart 2019 - 1 Mart 2020 tarihleri arasında dijital ortamda yayınlanan çalışmalar katıldı. Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle bu yıl Youtube üzerinden canlı yayınlanan törende, Uğur Okulları sosyal medyadaki başarılı çalışmalarıyla gümüş ödül kazandı. 50’den fazla sektörde toplam 48 binden fazla sosyal medya hesabının bir yıllık dönemdeki performansı ölçümlenerek hazırlanan verilere göre Uğur Okulları, Özel İlk Orta Eğitim Kurumları kategorisinde gümüş ödülün sahibi oldu.

Paylaşımlarımız geniş kitlelere ulaşıyor

Sosyal medyanın, iletişimin en güçlü olduğu alanlardan biri olduğuna dikkat çeken Uğur Okulları Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Elif Türkay “Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olarak, öğrencilerimiz ve velilerimizle doğrudan ve anlık buluşma anlamında sosyal medyayı yoğun olarak kullanıyoruz. Bunun yanı sıra sosyal medya yeni jenerasyona ulaşmak için en doğru platform. Markaların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen Social Media Awards Turkey’de Uğur Okulları’nın, Özel İlk Orta Eğitim Kurumları kategorisinde gümüş ödülün sahibi olması bizim için gurur verici. Bu ödül, paylaşımlarımızın geniş kitlelere ulaştığının en önemli göstergesi. Tüm takipçilerimize teşekkür ediyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81