Tuğba öğretmenden öğrencilerine uzaktan etkinlik

SINIF ÖĞRETMENİ TUĞBA YILMAZ DA ÖĞRENCİLERİYLE DÜZENLEDİĞİ CANLI ETKİNLİKLE TUZ SERAMİĞİ YAPTIRDI.

Tuğba öğretmenden öğrencilerine uzaktan etkinlik

SINIF ÖĞRETMENİ TUĞBA YILMAZ DA ÖĞRENCİLERİYLE DÜZENLEDİĞİ CANLI ETKİNLİKLE TUZ SERAMİĞİ YAPTIRDI.

02 Nisan 2020 Perşembe 10:02
Tuğba öğretmenden öğrencilerine uzaktan etkinlik

Van Ferit Melen İlkokulu Sınıf Öğretmeni Tuğba Yılmaz, öğrencileriyle düzenlediği canlı etkinlikle tuz seramiği yaptırdı.

Korona virüsü salgını nedeniyle eğitime verilen bir hafta aranın ardından Milli Eğitim Bakanlığının hayata geçirdiği EBA TV ile öğrenciler uzaktan eğitim almaya başladı. Van’da da başarılı şekilde süren uzaktan eğitim sistemi, kendilerini mesleğine adayan öğretmenleri öğrencileri için farklı projeler üretmeye sevk etti. Ferit Melen İlkokulu Sınıf Öğretmeni Tuğba Yılmaz da öğrencileriyle düzenlediği canlı etkinlikle tuz seramiği yaptırdı.

“Amacımız evlerde daha eğlenceli ve verimli zaman geçirmek”

Korona virüsü nedeniyle uzaktan eğitim sistemine geçmelerine rağmen öğrencileri ile iletişimlerini sürdürdüklerini belirten Sınıf Öğretmeni Tuğba Yılmaz, “Öğrencilerimizle ailelerin de katılımı ile düzenlediğimiz uzaktan canlı etkinliğimiz, tahminimden çok güzel geçti. Her bir ailemizle yaptığımız etkinliğin videosu çekildi. Daha sonra videoları birleştirdik ve evde tuz seramiği yapımını bir bütün olarak uygulamalı anlatmış olduk. Burada amacımız korona virüs nedeniyle yapılan uzaktan eğitime hem aktivite ile destek olmak hem de bu süreçte çocuklarımızın zamanını daha verimli geçirebilmelerine katkı sunmak. Böylece evde kendi tuz seramiğimizi de yapmış olduk. Son olarak evde kal Türkiye, hayat eve sığar şeklinde çağrıda bulunmak istiyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81