TED meşalesi 89. kez yandı

TED meşalesi 89. kez yandı

21 Eylül 2017 Perşembe 19:51
TED meşalesi  89. kez yandı
TED Alanya Koleji 2017-2018 eğitim-öğretim yılı açılış töreni, kuruluşunun 10. yılında öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla okul bahçesinde Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve hep birlikte söylenen İstiklal Marşımız ile başladı.
TED Alanya Koleji Genel Koordinatörü Kamil Okuroğlu konuşmasında, “Bizim işimiz, insan eğitmektir; daima düşünen, üreten, sorgulayan bireyler yetiştirmektir. Bize bu ödevi veren çağdaş uygarlıktır. O hedefi gösteren de Atatürk’tür. Çağdaş uygarlık öyle bir ışıktır ki ona sırtını dönenler, onu inkâr etmeye kalkanlar, yok olmaya; kul olmaya mahkûmdurlar. Biz eğitimciler, hiçbir zaman aklımızın zincire vurulmasına izin vermeyiz. Çünkü biz Cumhuriyet öğretmenleriyiz. Çünkü biz TED Alanya Kolejiyiz” diyerek öğrencilere sağlıklı ve başarılı bir öğretim yılı temennisinde bulundu.
Genel Koordinatör Okuroğlu konuşmasının ardından, 12. sınıf öğrencisi Yaren Çetinkaya ve 1.sınıf öğrencisi Demir Nogay aydınlığın ve bilginin sembolü olarak TED meşalesini 89. kez yakarak yeni öğretim yılının başladığını vurguladılar.
İngilizce öğretmenlerinden Selim Doğankaya’nın öğretmenler adına yaptığı konuşmayla devam eden program, TED Alanya Koleji Özel Lisesi’nde eğitim gören 12. sınıf öğrencilerinin, en küçükleri olan 1. sınıf öğrencilerine “Okulumuza Hoş geldin!” hediyelerini vermesiyle ve ardından iyi dilek balonlarını uçurmalarıyla sona erdi.
Tören sonrasında 12.sınıflar, okulun en küçüklerine hediye ettikleri çiçekleri birlikte okul bahçesine dikip yeni eğitim-öğretim yılında birbirlerine tekrar başarılar diledi.
 
Son Güncelleme: 21.09.2017 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81