Sporda da başarılı

Sporda da başarılı

15 Ekim 2017 Pazar 21:01
Sporda da başarılı
1987'den beri Alanya'da eğitim denilince akıllara ilk gelen kurumlardan birisi olan Yeni Alanya Temel Lisesi, eğitim alanında olduğu kadar spor alanındaki başarılarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.
Geçen hafta Alanya’da yapılan Triatlon Dünya Kupası etkinliğinde Yeni Alanya Temel Lisesi 12. Sınıf öğrencilerinden Oğuzalp Doyuran’ın üçüncü olmuştu. Doyuran’ın aldığı başarıdan memnun olduklarını söyleyen Okul Müdürü Yümni Can, “Başarılarla dolu 31 yıllık eğitim kariyerimizle Alanya’ya hizmet etmenin haklı gururu içindeyken bu sene başında da öğrencimiz Oğuzalp'in getirdiği madalya ile göğsümüz bir kez daha kabardı” dedi. 
Öğrencilerine sadece eğitim değil aynı zaman da sportif anlamda da destek verdiklerini dile getiren Can, “ Özellikle bu sene rekorların senesi olabilir, eğitim konusunda çok ciddi derece beklentimiz var. Her sene çeşitli Türkiye dereceleriyle Alanya'nın gururu durumundayız ve bu sene birden fazla öğrencimizi ilk 100 içerisinde görmeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda başta resim, satranç ve futbol turnuvalarında mutlak dereceler beklediğimiz doğrudur.” dedi.
 
Son Güncelleme: 15.10.2017 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81