Proje destek bekliyor

Proje destek bekliyor

11 Ağustos 2017 Cuma 20:53
Proje destek bekliyor
Mahmutlar Kılıçarslan ilkokulu'nun "Bana Ne Öğretmek İstersin" projesi yılın sosyal sorumluluk projesi dalında aday gösterildi.
 
İlki 2014 yılında gerçekleştirilen ve eğitim dünyasının beğenisini kazanan Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri, Bu yıl dördüncü kez düzenleniyor. Mahmutlar Kılıçarslan ilkokulu'nun "Bana Ne Öğretmek İstersin" projesi yılın sosyal sorumluluk projesi dalında aday gösterildi.
Microsoft tarafından 1'inci seçilen proje Kanada'da ülkemizi temsil etmişti. Proje şimdi de halk oylamasına açıldı. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, "Oy verilerek sonuçların belli olacağı yarışmada oylarınızı bekliyoruz." dedi. Oy verme işlemi ajanstr.com.tr adresindeki projeler/ anket bölümünden gerçekleştiriliyor. 
 
Son Güncelleme: 11.08.2017 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81