Okul kantinlerine denetim

Okul kantinlerine denetim

13 Eylül 2017 Çarşamba 20:41
Okul kantinlerine denetim
2017 -2018 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul kantinleri mercek altına alındı. Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelindeki okullarda bulunan kantinleri denetlemeye başladı. Yapılan denetimlerde kantinlerin fiziksel durumu, alet ve ekipmanları, personel kriterleri kontrol edilecek. Hijyen kurallarına uymayan ve eksiklikleri bulunan kantin işletmecileri uyarılacak.
Denetimlerin yıl boyunca devam edeceğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Çocuklarımızın fiziki ve sosyal şartları elverişli okullarda eğitim görmelerini sağlamak için yaptığımız çalışmaların yanı sıra onların okulda geçirdikleri süre içerisinde sağlıklı beslenmeleri için kantinleri denetliyoruz. Denetimlerimiz kapsamında okul çevresinde bulunan cafeleri ve yeme içme yerleri de kontrol ediliyor. Amacımız çocuklarımızı  her türlü sağlıksız ve  kötü alışkanlıklardan korumak . Bu tür denetimlerimiz yıl boyunca devam edecek. Yeni eğitim -  öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum ”dedi.
 
Son Güncelleme: 13.09.2017 20:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81