ÖHEP’te spor salonu açılıyor

CEV ÖHEP Okulları, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Bahri Ergün adına yaptırılan spor salonunun yenilenerek 15 Ekim Pazartesi günü saat 14.50’de açılışının gerçekleştireceğini duyurdu.

ÖHEP’te spor salonu açılıyor

CEV ÖHEP Okulları, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Bahri Ergün adına yaptırılan spor salonunun yenilenerek 15 Ekim Pazartesi günü saat 14.50’de açılışının gerçekleştireceğini duyurdu.

10 Ekim 2018 Çarşamba 20:58
ÖHEP’te spor salonu açılıyor

ÖHEP’ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Alanya’nın köklü kurumu Cumhuriyet Eğitim Vakfı Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları olarak 1977 yılından beri varolan değerlerimizle modern ve yenilikçi bir eğitim anlayışı sürdürmekteyiz.
41 yıldır tanınmış ve kendini ispatlamış bir eğitim kurumu olan CEV ÖHEP Okulları Atatürk ilkelerine bağlı gençler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Öğrencilerinin öğrenim sürecine anlam katan okulumuz, eğitim anlayışında her öğrencinin tek bir birey olduğu gerçeğini benimser. Öğrencilerine kendini bulma yolunda öncülük eden kurumumuz her bir öğrenciyi ayrı ayrı ele alıp her birine ayrı özen ve dikkat gösterir.

ÖHEP Okulları Yönetim Kurulu Üyeleri, Okul İdaresi, Öğretmenleri ve velileri ile öğrencilerin okul başarısına önem verir; onlar için en iyi eğitim şartını sağlar. Bu amaç doğrultusunda yaşamı boyunca her türlü desteği ile yanımızda olan Yönetim Kurulu üyesi Sayın Bahri Ergün’ün ailesi de kendisinden sonra bizlere destek olmaya devam etmektedir. Ergün ailesinin katkıları ile yenilenen spor salonumuzun açılışı ile kıymetli büyüğümüz Sayın Bahri Ergün’ü bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.
Yenilenen ÖHEP Okulları Bahri Ergün Spor Salonumuz 483 metrekare alana ve 370 izleyici kapasitesine sahiptir. Spor salonumuzun açılışı 15 Ekim Pazartesi günü saat 14.50’de gerçekleşecektir. BAHRİ ERGÜN KİMDİR?
1949 yılında Alanya’da doğan Sayın Bahri Ergün, ilkokul hayatına 1956 yılında Hayate Hanım İlköğretim Okulunda başlamıştır. Orta ve lise öğrenimini Alanya Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Felsefe - Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. 1973 yılında Korkuteli Lisesi’ne Felsefe – Psikoloji grubu öğretmeni olarak atanmıştır. Aynı zamanda Beden Eğitimi öğretmenliği de yapmıştır. 1978 yılında Alanya Lisesi’nde göreve devam eden Sayın Bahri Ergün, aynı zamanda ÖHEP Okulları’nda felsefe derslerine girmiştir. Emekli olduktan sonra 2002 yılından itibaren CEV ÖHEP Okullarında Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmıştır. Turizm ve tarım sektörleriyle yakından ilgilenmiştir. Evli ve iki çocuk babası olan Sayın Bahri Ergün’ü 14 Ekim 2016 tarihinde sonsuzluğa uğurladık.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81