ÖHEP yine birinci

Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları adını bir kez daha Alanya birincisi olarak yazdırdı.

ÖHEP yine birinci

Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları adını bir kez daha Alanya birincisi olarak yazdırdı.

29 Aralık 2016 Perşembe 01:55
ÖHEP yine birinci
 Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Alanya Belediyesi'nin destekleri ile 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Alanya Okullararası Kros Yarışları 27 Aralık Salı günü yapıldı. Heyecanlı ve bir o kadar da çekişmeli giden yarışlar küçük kız-küçük erkek, yıldız kız-yıldız erkek, genç kız-genç erkek kategorisinde yapıldı.
ÖHEP Okulları öğrencilerinden; Küçük Kızlar kategorisinde Gülce Temiz Alanya 1.’si, Yıldız Kızlar kategorisinde Nehir Güngör Alanya 1.'si, Küçük Erkekler kategorisinde Güney Van Bavel Alanya 2.'si, Küçük Erkekler kategorisinde Mikail İsmet Akkız Alanya 8.'si, Genç Erkekler kategorisinde Tuncer Temiz Alanya 23.’sü, yine Genç Erkekler kategorisinde Yılmaz Gökhan Demirel Alanya 28.'si oldu.
Öğrencilerini tebrik eden okul yetkileri öğrencilerin ailelerine de teşekkür etti.
Son Güncelleme: 29.12.2016 01:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81