ÖHEP Antalya ikincisi

ÖHEP Antalya ikincisi

30 Aralık 2016 Cuma 22:32
ÖHEP Antalya ikincisi
Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı, Antalya'da düzenlenen Okullararası Gençler Voleybol dörtlü final (Final Four) müsabakalarında; Aksu Anadolu Lisesini ile karşılaştığı müsabakayı 3-0,Antalya Spor Lisesi ile karşılaştığı müsabakayı 3-1 kazanarak Antalya ikincisi olmaya hak kazandı.
Antalya ikinciliği ile Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazanan ÖHEP Anadolu Lisesi Erkek Voleybol takımı oyuncuları, derslerini de ihmal etmeden, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyorlar.
ÖHEP Anadolu Lisesi Müdürü Kenan Saygı, Antalya İkinciliği kupasını getiren öğrencilerini, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik etti. Bu başarı ile ÖHEP ailesi olarak gururlandıklarını da sözlerine ekleyen Saygı öğrencilerinin başarılarının devamını diledi.
Son Güncelleme: 30.12.2016 22:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81