Minik kalplerden duygulandıran sürpriz

Dinek Mahallesi'nde bulunan Alanya Melahat Seher İlkokulu, anlamlı bir etkinliğe imza atarak Afrin'de görevli Dereköylü askerlerin ailelerine ulaşarak moral ve destek verdi.

Minik kalplerden duygulandıran sürpriz

Dinek Mahallesi'nde bulunan Alanya Melahat Seher İlkokulu, anlamlı bir etkinliğe imza atarak Afrin'de görevli Dereköylü askerlerin ailelerine ulaşarak moral ve destek verdi.

25 Şubat 2018 Pazar 21:57
Minik kalplerden  duygulandıran sürpriz

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Alanyalı askerlerin Alanya'ya selam yollamalarından etkilenen Melahat Seher İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri Alanyalı askerlerin ailelerine ulaşarak sürpriz yaptılar. Geçtiğimiz günlerde Dereköylü 2 asker Mustafa Çetin ve Devran Ulusoy tank mermilerinin üzerlerine yazı yazarak Alanya'ya selam yollamıştı. Bu durumdan etkilenen Melahat Seher İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri 2 askerin ismine ve daha sonrasında ailelerinin adreslerine ulaştı. Alanya Melahat Seher İlkokulu öğretmen ve öğrencileri, adreslerine ulaştığı askerlerin ailelerine moral olmak için sürpriz hazırladılar. Öncelikle okulda etkinlik düzenleyen öğrenciler Türk bayrakları ile okul bahçesinde toplanıp, 'Kalbimiz Afrin'de. Dualarımız asker abilerimizle' pankartı açtılar.
‘KALBİMİZ AFRİN’DE, DUALARIMIZ ASKER ABİLERİMİZLE’

Dereköylü askerlerin gönderdikleri selamlardan etkilendiklerini söyleyen öğrenciler, "Sosyal medyada Dereköylü Mustafa ve Devran abilerimizin tank mermileri üzerinde Alanya'ya gönderdikleri selamları gördük. Bizlerde manevi anlamda yanlarında olduğumuzu hissettirmek için Melahat Seher İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri olarak, Alanya adına sevgi ve dualarımızı yolluyoruz. Asker abilerimiz bizim için oradasınız hepinizi çok seviyoruz. Kalbimiz Afrin'de. Dualarımız asker abilerimizle" dediler. 
AİLELERİ DUYGULANDURAN SÜRPRİZ
Okulda yaptıkları etkinliğin ardından askerlerin ailelerine ulaşan öğrenciler ve okul öğretmenlerinden Okul Müdürü Hüsnü Hacıçavuşoğlu, İngilizce Öğretmeni İlknur Pakır, Rehber Öğretmeni Kübra Kaplan ve Sınıf Öğretmeni Hüseyin Akbulut öncelikle Mustafa Çetin'in babası Bahri Çetin’in çalıştığı inşaata giderek askerimizin çerçeve içerisinde fotoğrafını ve çiçek takdim etti. Ardından Devran Ulusoy'un annesi Emine Ulusoy’u ziyaret eden öğrencilerin hediyeleri karşısında gözyaşlarını tutamayan aileler, oğullarına öğrenciler aracılığı ile video ile selamlarını ve sevgilerini yolladılar. Ayrıca aileler çocukları askerden geldikten sonra oğullarıyla birlikte okulu ziyaret edip öğrencilerle bir araya getireceklerinin sözünü verdiler. – Mert CANTÜRK 

Son Güncelleme: 25.02.2018 21:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81