Kocagözün Anaokulu’nda duygusal babalar günü

Alanya Kocagözün Anaokulu 16 Haziran babalar günü nedeniyle eğlenceli ve de duygusal bir babalar günü etkinliğine imza attı.

Kocagözün Anaokulu’nda duygusal babalar günü

Alanya Kocagözün Anaokulu 16 Haziran babalar günü nedeniyle eğlenceli ve de duygusal bir babalar günü etkinliğine imza attı.

18 Haziran 2019 Salı 01:31
Kocagözün Anaokulu’nda duygusal babalar günü

Okul yönetimi Kamboçya'da ki sokak çocuklarına okul öğrencilerinin babaları adlarına dondurma ısmarladı. Duygusal dakikalar yaşanırken birden çocukların Hababam Sınıfı konseptiyle sahneye çıkmaları ile birlikte duygusal anların yerini eğlenceli ve mutlu anlar aldı. Okul koordinatörü Hüsniye Kıldırgıcı Baysal "Bu sene okulumuz ile birlikte ilk kez babalar gününü kutladık. Farklı bir konsept olmalıydı, klasiğin dışına çıkmak gerek ama ne yapmamız gerekir diye düşünürken bir anda Kamboçya fikri oluştu. Maalesef orada hayat şartları çok zor, insanların yaşam savaşı çok acı. Bizlerde bu kötü gidişatı dur demek ve onları sevindirmek için onlara dondurma ısmarladık bunu da okulumuzda ki öğrencilerimizin babaları adlarına yaptık ve onlara maneviyatı yüksek bir babalar günü yaşatmak istedik ve bunu da fazlasıyla başardık. Ailelerimizle ve öğrencilerimizle sabah kahvaltısı ile başladık bu güzel güne hemen sonrasında çocuklarımızın yıl boyunca aldıkları drama dersindeki faaliyetleri bir araya getirerek eğlenceli bir sunum gerçekleştirdik. Bunlara en büyük örnek efsane hababam sınıfı oldu ve hemen arkasında ingilizce bir show gerçekleştirdik. Akabinde etkinliğimizde bir de misafirimiz vardı kendisi balon show yaparak öğrencilerimize güzel dakikalar yaşattı. Son olarak da mini Survivor parkuru kurarak yıl boyunca spor dersinde öğrendiklerini öğrencilerimiz velilere sundular. Emek, en yüce değerdir! Emeğini, sevgisini, desteğini esirgemeyen babalarımızın babalar gününü bir kez daha kutluyorum" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81