Kılıçaslan'a 1 yılda ikinci ulusal ödül!

Kolejlere taş çıkartacak bir çok projeye attığı imza ve aldığı ödüllerle göz dolduran Mahmutlar Kılıçaslan ilkokulu, ulusal düzeyde katıldığı “Eğitimde En İyiler” yarışmasında bir ödülün daha sahibi oldu.

Kılıçaslan'a 1 yılda ikinci ulusal ödül!

Kolejlere taş çıkartacak bir çok projeye attığı imza ve aldığı ödüllerle göz dolduran Mahmutlar Kılıçaslan ilkokulu, ulusal düzeyde katıldığı “Eğitimde En İyiler” yarışmasında bir ödülün daha sahibi oldu.

01 Aralık 2016 Perşembe 21:38
Kılıçaslan'a 1 yılda  ikinci ulusal ödül!
Classloom tarafından ülke genelinde düzenlenen “Eğitimde En İyiler” yarışmasında “Yaşam Becerileri ve Kişisel Gelişim” kategorisinde “Hayat Okulu Projesi”yle finale kalan Kılıçaslan İlkokulu Okyanus ve İlgi Koleji ile yarıştı.
Toplamda 17 bin 493 kişinin oy kullandığı yarışmada Kılıçaslan’ın birleştirilmiş sınıflarla, “Okullar daha verimli duruma nasıl getirilir?” sorusuna cevap bulan “Hayat Okulu Projesi” büyük bir başarıya imza atarak 2.cilik ödülü aldı.
Kılıçaslan İlkokul Müdürü Fatma Ayan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Kadir Has Üniversitesi Kampüsü’nde düzenlenen törenle ödülünü aldı. Kısa süre önce eğitim alanında Sabancı Vakfı tarafından düzenlenen, “Fark “Yaratan” listesine giren Kılıçaslan İlkokulu, ulusal bazda aldığı ikinci ödülüyle Alanya isminin bir kez daha ulusal bazda duyulmasını sağladı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ER KUTLADI
Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, yaptığı açıklamada Hayat Okulu Projesi’ne verdiği destekten dolayı Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven’e teşekkür ederek; şunları söyledi: “Eğitimde En İyiler” yarışmasında güçlü rakipleri karşısında 2.cilik ödülünü alan Mahmutlar Kılıçaslan İlkokulu’na oylarıyla katkı sağlayan eğitim gönüllülerini ve projeyi hazırlayan okul Müdürümüz Fatma Ayan’ı kutluyorum. Ortada bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır ve hepimizi mutlu eder. Önemli organizasyonlarda başarılı okullarımızın, kurumlarımızın yenilikçi öncü öğretmen ve öğrencilerimizin olduğunu görmek geleceğimiz ve ülkemiz adına beni son derece memnun ediyor.” dedi.

“AMACIMIZ MUTLU ÇOCUK YETİŞTİRMEK”
Amaçlarının okulda mutlu çocuklar yetiştirip hayata hazırlamak olduğunu söyleyen Kılıçaslan İlkokulu Müdürü Fatma Ayan, “Bu yarışmada bana destek veren başta Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Er olmak üzere, oylarıyla destek veren eğitim gönüllülerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 01.12.2016 21:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81