İsabet'te ilk mezuniyet heyecanı

Alanya Özel İsabet Okulları ilk mezunlarını başarıyla uğurladı.

İsabet'te ilk mezuniyet heyecanı

Alanya Özel İsabet Okulları ilk mezunlarını başarıyla uğurladı.

05 Haziran 2017 Pazartesi 19:00
İsabet'te ilk  mezuniyet heyecanı
2016-2017 Eğitim Öğretim yılında 56 sekizinci sınıf öğrencisiyle çıktığı başarı yolunda 10 Türkiye 1.’si; 5 Türkiye 2.’si ve 4 Türkiye 3.’sü çıkaran İsabet Okulları Alanya üstün başarısı ile mezuniyet töreni heyecanını ikiye katladı. 
İsabet Okulları Konferans salonunda gerçekleşen mezuniyet törenine okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerin aileleri katıldı. Öğrencilerin sahneye çıkmalarının ardından bir konuşma yapan Okul Müdürü Adem Arıkan mezunlara hayatları boyunca isabetli kararlarıyla başarılı olmaları temennisinde bulundu.
Konuşmaların sonrasında Okul 1.’si Burakhan Saruhan mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. TEOG 1. 2. ve 3.’lerine öğretmenleri tarafından plaket taktim edildi. 8. sınıf mezuniyet başarı belgelerini alan öğrenciler mezuniyet pastası keserek başarılarını kutladılar. İlk mezunlar tören sonunda aileleri ile birlikte okul tarafından organize edilen iftar davetiyle oruçlarını açtılar.
 
Son Güncelleme: 05.06.2017 19:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81