İsabet Okulları'nda geleneksel tören!

İsabet Okulları'nda geleneksel tören!

19 Eylül 2017 Salı 20:03
İsabet Okulları'nda geleneksel tören!
2017-2018  Eğitim Öğretim yılı ilk ders zili çaldı. Alanya Özel İsabet Okulları velilerin bu yıl da ilk tercihi olarak kayıtlarda farklı artış yaşandı. 
Sabah erken saatlerde okula aileleriyle gelen öğrencilerin heyecanları gözlerinden okunuyordu. İstiklal Marşı ile yeni döneme başlanırken sonra öğrenciler için yapılan '’Hoşgeldiniz’ 'töreninde Mehter Takımı gösterisi velilerden ve öğrencilerden büyük alkış aldı. Alanya Özel İsabet Okulları Müdürü Adem Arıkan öğrencilere ve velilere hayırlı ve başarılı bir yeni dönem dileklerini sundu. Kazasız belasız bir yıl geçirilmesi temennisiyle kurban kesimi yapıldı, dualar okundu. Ardından öğrenciler sınıflarına giderek arkadaşları ve öğretmenleriyle kaynaştı.
Son Güncelleme: 19.09.2017 20:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81