İlk mezunlarını verdi

Özel Alanya Final Ortaokulu’nun ilk mezunları için önceki akşam coşkulu bir tören düzenlendi.

İlk mezunlarını verdi

Özel Alanya Final Ortaokulu’nun ilk mezunları için önceki akşam coşkulu bir tören düzenlendi.

11 Mayıs 2018 Cuma 20:50
İlk mezunlarını verdi

Alanya Öğretmenevinde yapılan yemek ve sonrası kep atma törenine katılımın yoğun olduğu gözlendi.

Okul Müdürü Miyase Çetin açılış konuşmasında öğrencilerine akademik başarının yanında kişiliklerini erdemle donatmalarını, Atatürk ilke ve inkılaplarının, bilimin ışığında ilerlemelerini; dostluğu ve sevgiyi yaşamlarının temel taşı yapmalarını vurguladı. Başarının emek ve kendine güvenle sağlanabileceğini hatırlattı ve “Yüreğimiz ve kapılarımız size daima açık olacaktır.” dedi.
Atatürk’ün ‘’Tüm ümidim gençliktedir.’’ özdeyişinin öğrencilerin sorumluluk duygusuna temel oluşturmasını istedi. Kurucu Necat Küçük başarılı geçen bir yıldan dolayı Müdüre Hanım, okul yönetimi, tüm öğretmen ve öğrencileri kutladı. Veli, öğrenci ve öğretmenlerin sıcak diyalogları ile renklenen gece ilerleyen saatlerde sona erdi. - Dursun Eker 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81