Her yerde eğitim

Bil ANAOKULU tüm Türkiye de gerçekleştirilen Okul Dışarda Gününde öğrencileri ile beraber Alanya Kalesindeydi.

Her yerde eğitim

Bil ANAOKULU tüm Türkiye de gerçekleştirilen Okul Dışarda Gününde öğrencileri ile beraber Alanya Kalesindeydi.

22 Mayıs 2018 Salı 21:57
Her yerde eğitim

Anaokul Bölüm başkanı Deniz Vural öğrencilerin açık havada öğrenmeyi ve oynamayı kutlamak ve ilham vermek için yapılan küresel bir kampanya olduğunu Okul dışarda gününde dört bir yanda binlerce okul ve sınıfların açık havaya taşıdığı derslerin ve oyun yoluyla işlendiğini çocukların sağlığını iyileştirdiğini, öğrenme ile arasındaki ilişkiyi güçlendirdiğini ve çevresi ile daha güçlü bağlar kurmayı sağladıklarını belirterek, Bizde öğrencilerimiz ile okul dışarda gününü ,Topladıkları yaprak çalı ağaç kabukları ile taç tasarlayarak, doğa albümü oluşturarak, çamurdan resimler yaparak, kozalaklar ile matematik ve oyun etkinlikleri ile bir günlerini dışarıda geçirdiklerini belirtti.

Bil ALANYA OKULLARI olarak öğrenci ve öğretmenlerimiz ile beraber Okul dışarda projesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduklarını ekledi.

Son Güncelleme: 23.05.2018 09:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81