Dünyayı yanağından öptüler

Bahçeşehir Koleji Alanya her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği tiyatro gösterilerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Dünyayı yanağından öptüler

Bahçeşehir Koleji Alanya her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği tiyatro gösterilerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

08 Mayıs 2018 Salı 22:00
Dünyayı yanağından öptüler

Bahçeşehir Koleji Alanya Anadolu-Fen Lisesi öğrencilerinin sahneye koyduğu “Dünyayı Yanağından Öptük - Son Gemi” oyunu ayakta alkışlandı. Liselerarası Tiyatro Şenliği kapsamında sunulan gösteride öğrencilerin profesyonelleri aratmayan oyunculukları izleyicilerden tam not aldı.
Akademik başarılarının yanında spor, sanat, bilim gibi birçok alanda elde edilen başarılarıyla gündemden düşmeyen Bahçeşehir Koleji Alanya,  “Dünyayı Yanağından Öptük - Son Gemi” oyunuyla da gündemde kalmaya devam ediyor. Yoğun akademik çalışma döneminin içerisinde öğrencilerin ve öğretmenlerin özverili çalışmaları ile hazırlanan tiyatro gösterisi Alanya Kültür Merkezi’nde sergilendi. Tüm insanlığın geleceğini tehdit eden kirliliklerin öğrenciler tarafından ustaca sergilendiği oyun büyük bir beğeniyle izlendi.

Tamer Dursun'un yazdığı ve yönetmenliğini Bahçeşehir Koleji Alanya Tiyatro eğitmeni Hasan Çağdaş Kılıç’ın yaptığı oyunda okul öğrencileri Dila Nazifoğlu, Mehmet Vidinli, Ayşe Girenes, Eda Sına, Sude Bezci, Onuralp Ögmen, Sude Yenidünya ve Zülal Korkmaz başarılı performanslarıyla sahnedeydiler. 
Önceki yıllarda sergiledikleri oyunlarda En İyi Oyun, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Dekor, En İyi Koreografi ödüllerini alan Bahçeşehir Alanya öğrencileri, bu sene sergiledikleri oyunla geçmiş başarılarını devam ettirdiklerini gösterdiler. Dünyayı Yanağından Öptük oyununu sahneleyen öğrencilerin, çevre kirliliğinden teknoloji kirliliğine kadar insanlığı tehdit eden her türlü soruna dikkat çektiklerini belirten Hasan Çağdaş Kılıç "Her türlü kirliliği durdurmak amacıyla özellikle çevre kirliliğini anlatan bir oyun sahnelemeye karar verdik. Güzel bir gösteri oldu, başta öğrencilerime, öğretmen arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hepsini kutluyorum” diye konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81