Doğa'dan 'Bir kap mutluluk' projesi

Doğa'dan 'Bir kap mutluluk' projesi

05 Ekim 2017 Perşembe 20:45
Doğa'dan 'Bir kap  mutluluk' projesi
Alanya Doğa Okulları öğrencileri Dünya Hayvanları Koruma haftasında “ Dünya sadece bize ait değil!'' sloganıyla duyarlılıklarını gösterdiler. Başlattıkları “Bir Kap Mutluluk” sosyal sorumluluk projesiyle topladıkları mama ve ihtiyaç malzemelerini Alanya Belediyesi  Hayvan barınağını ziyaret ederek kimsesiz  hayvanlara bağışladılar. Barınaktaki kimsesiz hayvanlarla yakından ilgilenen Doğa öğrencileri, hayvan dostlarıyla sevgi dolu anlar geçirdiler. Alanya Belediyesinin yeni teknolojilerle  kurmuş olduğu hayvan barınağında minik dostların ne kadar iyi şartlar altında bakılıp tedavi olduklarını görünce çok mutlu oldular .Kardeşlerine örnek olan Alanya Doğa Fen ve Anadolu Lisesi t-MBA  öğrencileri de  kampanya kapsamında  topladıkları mamalarla sokak hayvanlarını yalnız bırakmadılar.
İlkokul öğrencilerinin hazırladıkları programda drama ile hayvan hakları bildirgesi sahnelendi. Böylece öğrenciler empati kurarak onlara nasıl davranılması gerektiğini daha iyi anladılar. Alanya Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü Ali Yazıcı ve veteriner hekim Hasan Eşit’in eğitici ve eğlenceli sunumlarına çocukların ilgisi büyüktü. Doğa Okulları öğrencileri doğadaki tüm canlılara sahip çıkarak farkındalık yaratmaya devam ediyorlar.
 
Son Güncelleme: 05.10.2017 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81