BİL’de eğitimin felsefesi konuşuldu

Eğitim Yöneticisi Ozan Demiralp, hizmet içi eğitim programı için Alanya Bil Koleji’ne geldi.

BİL’de eğitimin felsefesi konuşuldu

Eğitim Yöneticisi Ozan Demiralp, hizmet içi eğitim programı için Alanya Bil Koleji’ne geldi.

24 Şubat 2019 Pazar 19:32
BİL’de eğitimin  felsefesi konuşuldu

Okul Müdürü Oğuzhan Toprak ve tüm öğretmen kadrosuyla üç günlük bir hizmet için eğitim programı gerçekleştiren Demiralp, “X kuşağı müdürleri, y kuşağı öğretmenleri , z kuşağı öğrencileri bir araya topladığımız okullarda , eğitimin çok bilinmeyenli denklemi karşımıza çıkar; bu denklem matematik ile değil eğitim felsefesi ile çözülür” diye konuştu. Demiralp, bu bağlamda okulda eğitim felsefesi ve okul yönetimi konularında değerlendirmelerde bulundu. 
OZAN DEMİRALP KİMDİR?

Bir kolejde genel koordinatör olarak görev yapıyor. Öncesinde Milli Eğitim Bakanlığı’nda (MEB) öğretmen, yönetici ve Maarif Müfettişi ve Öğretmen Akademisi Vakfı’nda eğitimci olarak çalıştı. Lisans eğitimini Trakya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği, yüksek lisansını üniversitenin ‘eğitim yönetimi, denetimi’ bölümünde bitirdi. ‘Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme’ ile ‘Hoş Geldin Öğretmenim’ adlı kitapların yazar grubunda yer aldı. MEB bünyesinde düzenlenen birçok öğretmen eğitiminin program yazarlığını yürüttü. Günümüz dijital dünya kurallarının, yarının sosyal hayatının belirleyicisi olacağına ve ‘dijital dünya kültürünün’ oluşmasında en büyük rolü eğitimcilerin üstlenmesi gerektiğine inanıyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81