BİL Koleji öğrencisi olmak için şimdi doğru zaman!

BİL Koleji, kurulduğu günden bu yana eğitim alanında fark yaratan uygulamaları, inovatif eğitim yaklaşım ve modelleri ile Türk eğitim sisteminde büyümeye devam ediyor.

BİL Koleji öğrencisi olmak için şimdi doğru zaman!

BİL Koleji, kurulduğu günden bu yana eğitim alanında fark yaratan uygulamaları, inovatif eğitim yaklaşım ve modelleri ile Türk eğitim sisteminde büyümeye devam ediyor.

12 Mart 2019 Salı 22:09
BİL Koleji öğrencisi olmak  için şimdi doğru zaman!

Son 5 yılda 20 anaokulu,21 İlkokul,25 Ortaokul, 23 Anadolu lisesi,  14 Fen Lisesi,3 Fen ve Teknoloji Lisesi,1 Sağlık Meslek Lisesi,1 Spor Lisesi,18 Temel Lise açarak toplamda 125 okula, 2019-2020 Yılında da yeni açılacak 18 kampüsle birlikte 139 okula ulaşacak. 
Bil Koleji, 21. yy. becerilerini öğrencilerine kazandırmak için alınan Radar Sistemi, STEM, Robotik Yazılım Kodlama, Tadımlık Üniversite, Fakülteler Okulda, Çocuk Üniversitesi, 5 N 1 K, Oku Bil projesi, Bilingual Yabancı Dil Sistemi ve diğer tüm branşlar da verilen, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Kıbrıs İlim Üniversitesi iş birliği ile yürütülen akademik eğitimler fark yaratmaya devam ediyor.

“Köklü bir geçmişten aydınlık geleceğe” sloganıyla çağın gereklerine uygun bir eğitim anlayışını benimseyen ve kendine özgü eğitim modeliyle öne çıkan “Rehberlik uygulamaları ve envanterleri, Akademik sınav uygulamaları, Dil becerileri ölçeği, Aile katılımı ve iş birliği” ve “Raporlama ve ileri analiz tekniklerini” barındıran öğrenci kabul sisteminde etkin olarak kullanılıyor.
BİL Koleji Genel Müdürlüğü Marka Geliştirme ve Strateji Koordinatörü Esra Kaya, Alanya BİL Kolejine gerçekleştirdiği ziyarette BİL Koleji’nin yeni eğitim – öğretim dönemi için yüksek burs imkanlarından yararlanabilecekleri ve yeni dönem kayıtlarına yönelik kampanyalarla velilere anlatılmak üzere erken kayıt çalışmaları ve erken kayıt tarihi ile ilgili okulda eğitim gerçekleştirdi. Erken kayıt tarihi 1 Mart 2019 – 30 Haziran 2019 olarak açıklandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81