Bil Koleji'nde ilk zil heyecanı

Bil Koleji'nde ilk zil heyecanı

20 Eylül 2017 Çarşamba 19:53
Bil Koleji'nde ilk zil heyecanı
Alanya Bil Koleji;  2017-2018 eğitim öğretim yılına, 18 Eylül Pazartesi günü Oba Mahallesi’ndeki kampüsünde görkemli bir açılışla başladı.
Eğitim - öğretime bu yıl başlayan Alanya Bil Koleji; veli ve öğrencilerini küçük bir müzik dinletisiyle karşıladı. Okul tören alanında gerçekleştirilen açılışta okul kurucusu Erdal Sayi, öğretmen ve öğrenciler yeni öğretim yılına ilişkin dilek ve temennilerini ileten konuşmalar yaptılar.
Okul tören alanında öğrenci ve velilere seslenen okul kurucusu Erdal Sayi, öncelikli olarak okulumuzun bir inovasyon okulu olduğuna dikkat çekerken yapılan eğitimin dünya standartlarında olması gerektiğini belirtti. Okul kurucusu Erdal Sayi; Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin aydınlattığı yolda çağdaş, laik, bilim ve teknolojiyi kullanan özgüveni yüksek, bilgi ve donanımı tam, özgür bireyler yetiştirme hedefiyle yola çıktıklarını da sözlerine ekledi.
Okul öğrencilerinin “Bil Marşı”nı, Müzik Öğretmeni Berna Alicikoğlu eşliğinde tek bir ağızdan söylemesiyle devam eden tören, velilerin beğenisini topladı. 
7-A sınıfı öğrencisi Petek Karagedik; okul öğrencileri adına yaptığı konuşmada, okulun ikinci yuvaları olduğunu dile getirirken okulu yükseltmek ve ileri taşımak adına çok çalışmaları gerektiğini ifade etti.
Güzel bir başlangıca imza atılması; barış, huzur ve başarılı eğitim yılları geçirilmesi adına okulumuz İngilizce Öğretmeni Hasan Kalecikli ve öğrenciler tarafından güvercinler uçurulduktan sonra tören sona erdi.
 
Son Güncelleme: 20.09.2017 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81