BİL KOLEJİ'nde kayıt patlaması

BİL KOLEJİ'nde kayıt patlaması

19 Haziran 2017 Pazartesi 23:16
BİL KOLEJİ'nde  kayıt patlaması
Kuruluş çalışmaları başladığı günden buyana yoğun taleple karşı karşıya kalan Alanya BİL Koleji’nin Tanıtım Ofisi’ni veliler hiç boş bırakmıyor
 
2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminde eğitime başlayacak olan Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından Alanya BİL Koleji’nde kayıt patlaması yaşanıyor.
Kurulma çalışmaları başladığı günden buyana velilerden yoğun talep alan Alanya BİL Koleji’nin Vergi Dairesi Kavşağı’nda bulunan tanıtım ofisini boş bırakmayan veliler, akademik bilgiyle donanımlı uzman eğitmenler tarafından uygulanacak eğitim sistemi konusunda bilgilendiriliyorlar. 
Eğitimde ilklere imza atan BİL Okulları Türkiye’nin diğer bölgelerinde olduğu gibi Alanya’da da tamamı yüksek lisans ve doktora eğitimi almış eğitimcilerden oluşuyor.
Hedefi evrensel standartların hakim olduğu lider eğitim holdingi yaratmak olan BİL Okulları’nın Alanya ayağı 400 öğrenci kapasiteli olacak. 40 öğretmen, 4 profesör, 6 doçent ve 5 yardımcı doçentten oluşan danışman kadrosuyla hizmet verecek olan Alanya BİL Koleji örnek bir teknolojik altyapıya da sahip olacak. 
BİL Alanya Koleji’nde bu yıl anaokulu, ilkokul ve ortaokul hizmete girecek önümüzde ki yıl Fen ve Anadolu Lisesi olarak lise bölümü de hizmete sokulacak.
VELİLERDEN YOĞUN TALEP VAR
Birinci önceliği dil yeterliliği olan Alanya BİL Koleji’ne kayıtlar yoğun bir şekilde devam ediyor. Okulda uygulanacak eğitim sistemi ile ilgili bilgi almak isteyen veliler, Vergi Dairesi Kavşağı’nda bulunan BİL Koleji Tanıtım Ofisi’ne büyük ilgi gösteriyorlar. Veliler, uzman eğitimciler tarafından bilgilendirilerek sorularına yanıt buluyorlar. 
Alanya BİL Koleji’nde öğrenme sürecinin okulda başlayıp okulda tamamlanacak olması, eksiklerin okulda giderilmesi, çocuğun öğrenme biçimine göre öğrenmenin sağlanacak olması velilerin Alanya BİL Koleji’ni tercih etmelerinin nedenleri arasında yer alıyor.
Velilerin bir diğer tercih nedenleri arasında ise BİL Koleji’nin eğitim-öğretim başarısının yanı sıra teknolojik altyapısı, sanatsal faaliyetler ve yabancı dil eğitimiyle fark yaratan bir eğitim kurumu olması. 
ERDAL SAYI: “GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ÇOCUKLARINIZI BİZE TESLİM EDEBİLİRSİNİZ”
BİL Okulları Alanya Koleji’nin Kurucusu Erdal Sayı, velilerin çocuklarını gönül rahatlığıyla Alanya BİL Koleji’ne teslim edebileceklerini söyleyerek, “Alanya’da yaşayan ebebeynler, bilimsel düşünebilen, iletişim becerileri güçlü ve insan eğitimini ön planda tutan bir modelle karşı karşıyalar. Son derece güçlü bir eğitim kadromuz var. Eğitimde fark yaratacağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın. Bu yüzden diyorum ki, her veli gönül rahatlığıyla çocuklarını bize emanet edip dünya standartlarında eğitim görmelerini sağlayabilir.” dedi. 
 
 
 
 
Son Güncelleme: 19.06.2017 23:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81