Barış Manço'da renkli tören

2016- 2017 eğitim- öğretim döneminin ilk yarısının sona ermesi nedeniyle ilçe merkezindeki Barış Manço Okulları’nda karne dağıtım töreni düzenlendi.

Barış Manço'da renkli tören

2016- 2017 eğitim- öğretim döneminin ilk yarısının sona ermesi nedeniyle ilçe merkezindeki Barış Manço Okulları’nda karne dağıtım töreni düzenlendi.

20 Ocak 2017 Cuma 21:09
Barış Manço'da renkli tören
 Düzenlenen törende 1’inci sınıf öğrencileri, sınıf öğretmeninin elinden karnelerini ve karne hediyelerini aldı. Minikler daha sonra sınıf öğretmenleriyle tek tek vedalaştıktan sonra hatıra fotoğraf çekildi. Öğrenciler karnelerini alırken veliler de dışarıda merakla çocuklarını bekledi. Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Alanya genelinde 58 bin 362 bin öğrencinin karne alarak, sömestr tatiline girdiğini dile getirdi.
ER’DEN VELİLERE TAVSİYE
Öğrencilerin aldığı karnelerin sadece öğrencilere verilmediğini aynı zamanda öğretmenlere, okula, aileye ve çevreye de verilen karne olduğuna dikkat çeken Er, şunları söyledi: Karneler çocuklarımızın nasıl bir insan olduğunu değil. Onların okul derslerindeki durumlarının nasıl olduğunun belgesidir. Bu bilinçle çocuklarımızın karnelerini değerlendirirken, onların kişiliklerini zedeleyici ve öz güvenlerini yitirmeye yol açıcı tavır ile söylemlerden uzat durmalarını gerekmektedir. Özellikle tatil süresince velilerimizden çocuklarımıza daha fazla zaman ayırıp beraber olmalarını tavsiye ediyoruz. Çocuklarımızın velileriyle kaliteli zaman geçirmesi içinde bu tatilde bir fırsat. Bu anlamda iyi kullanılırsa mutlu oluruz.
Son Güncelleme: 20.01.2017 21:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81