Bahçeşehir’den şiir şöleni

Bahçeşehir Koleji Alanya “Ömrüme Yazılan Şiirler” isimli şiir dinletisiyle velilerini ağırladı.

Bahçeşehir’den şiir şöleni

Bahçeşehir Koleji Alanya “Ömrüme Yazılan Şiirler” isimli şiir dinletisiyle velilerini ağırladı.

16 Mart 2018 Cuma 23:52
Bahçeşehir’den şiir şöleni

Türkçe Öğretmeni Sevilay Gürsoy’un koordinatörlüğünde 6.sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu şiir dinletisi büyük beğeni topladı. Gecede şiirlere;  piyano, keman ve bale sunumu da eklenince sunum adeta bir sanat şölenine dönüştü. Teması insan ömrü olan dinletide öğrencilerin performansları görülmeye değerdi.
Akademik başarılarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettiren Bahçeşehir Koleji öğrencileri bu kez de edebiyat alanında isimlerinden söz ettiriyor. Şiir dinletilerinin her sene farklı bir temayla geleneksel olarak düzenlendiği Bahçeşehir Koleji, sanata yön verecek yeni nesiller yetiştirmeyi hedefliyor. 

Bahçeşehir Koleji Alanya’dan yapılan açıklamada ‘Okulumuzda bütün idareci ve öğretmenlerimiz insan üstü bir gayretle öğrencilerinin 21'nci yüzyıl standartlarında yetiştirilmesi için büyük çabalar sarf ediyor. Elbette akademik çalışmalara paralel olarak sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif çalışmalarla da öğrencilerimizi desteklemeye ve geliştirmeye çalışıyoruz. Her yıl başarılarımıza bir yenisini eklerken çok yönlü, kendine güvenen ve toplumda saygın karakterler olarak yer alacak olan öğrenciler yetiştirmenin de mutluluğunu yaşıyoruz.’dendi.
Gecenin sonunda yaşanan duygu seliyle salondaki tüm izleyiciler öğrencileri dakikalarca alkışladılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81