Bahçeşehir Koleji Alanya'da Gelenek Değişmedi

Bahçeşehir Koleji Alanya'da Gelenek Değişmedi

15 Eylül 2017 Cuma 15:50
Bahçeşehir Koleji Alanya'da Gelenek Değişmedi
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlangıcına günler kala Bahçeşehir Koleji Alanya ailesine yeni katılan öğretmenler için geleneksel rozet takma töreni düzenlendi.

Bahçeşehir Koleji Alanya konferans salonunda düzenlenen programa okul müdürleri, idareciler ve okul öğretmenleri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Müdürü Metin Altun; Bahçeşehir Koleji Alanya’nın her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitimde öncü ve yenilikçi uygulamalarını sürdüreceğini, Bahçeşehir ailesine yeni katılan öğretmenler için düzenlenen rozet takma töreni ile de öğretmenlerin artık bu ailenin birer bireyleri olduklarının tescil edildiğini ifade etti.
Bahçeşehir Koleji Alanya Okul Müdürü Metin Altun’un konuşmasının ardından sırasıyla Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğretmenleri sahneye davet edilerek okul müdürleri tarafından rozetleri takıldı.
Son Güncelleme: 15.09.2017 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81