Bahçeşehir Koleji 101'inci Kampüsü'nü Konyaaltı'na Açtı

Bahçeşehir Koleji, Antalya'daki 8'inci, Türkiye genelindeki 101'inci kampüsünü Konyaaltı ilçesine açtı.

Bahçeşehir Koleji 101'inci Kampüsü'nü Konyaaltı'na Açtı

Bahçeşehir Koleji, Antalya'daki 8'inci, Türkiye genelindeki 101'inci kampüsünü Konyaaltı ilçesine açtı.

01 Ekim 2017 Pazar 18:23
Bahçeşehir Koleji 101'inci Kampüsü'nü Konyaaltı'na Açtı
BAHÇEŞEHİR Koleji,  Antalya'daki 8'inci,  Türkiye genelindeki 101'inci kampüsünü  Konyaaltı ilçesine açtı.  Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı  Enver Yücel, hayalindeki okulu  Konyaaltı'nda açtıklarını söyledi.

Türkiye'deki en büyük özel eğitim kurumlarından  Bahçeşehir Koleji, büyümeye devam ediyor. Son okulunu  Antalya'nın  Konyaaltı ilçesinde kuran  BahçeşehirKoleji, kampus sayısını  Türkiye genelinde 101'e çıkartırken,  Antalya'da ise 8'inci okuluna imza attı.  Konyaaltı İlçesi'ndeki okulun açılış törenine  Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı  Enver Yücel,  Konyaaltı Belediye Başkanı  Muhittin Böcek,  Antalya  Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri,  Bahçeşehir Koleji yöneticileri, öğretmen ve öğrencileri ile veliler katıldı. Açılış öncesi  Enver Yücel, 2 bin 500 kapasiteli yeni okulu Başkan  Muhittin Böcek'e gezdirdi.

ANAOKULU, İLKOKUL, ORTAOKUL, LİSE

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı  Enver Yücel,  Konyaaltı  BahçeşehirKoleji'nin anaokulundan liseye kadar, ayrıca fen ve teknoloji lisesinin olduğu bir kampüs olduğunu söyledi.  Türkiye'nin en büyük kampüslerinden birini yaptıklarını belirten Yücel, "Büyüklük itibari ve müfredatın içeriği olarak biraz daha farklı hazırlanmış olup, hayalimdeki okulu  Antalya'da inşa ettik. Eğitim-öğretim başladı. Burada yapılan en önemli ayrıcalık daha çok uygulama yapacak olmamız. Öğrenciler hayal ettikleri düşünceleri uygulama aşamasına getirip belki de patent alacaklar. İşin başından yani felsefeden başlayacaklar.  Türkiye'deki okullarımızdan en büyük felsefe sınıfını burada oluşturduk. Spor, sanat, bilim ve teknoloji alanında büyük bir kampüs oluştu. Çok mutluyuz. Bu kampüsün  Antalya'ya hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

ÖĞRENCİLER LİSELERE NASIL GİRMELİ?

Antalya'da devam eden bir çalıştay düzenlediklerini dile getiren  Enver Yücel,  Türkiye'nin her bölgesinden gelen eğitimcilerin çalıştayda  TEOG ve üniversiteye giriş sınavıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduğunu anlattı. Yücel, çalıştay sonrası okullara giriş sınavlarıyla ilgili düşüncelerini kamuoyu ile paylaşacaklarını belirterek, şöyle konuştu: 

TEOG miadını doldurmuştu. Öğrenciler bir üst okula girerken sınav olabilir ama böyle sınav olmaz, olmamalı. Öğrenciler liselere, okuldaki başarıları, yaptıkları projeler ve mülakatlar sonrası güçlü bir rehberlik eşliğinde girebilmelidir."Konuşmanın ardından okulun açılış kurdelesi kesildi.
Son Güncelleme: 01.10.2017 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81