ALKÜSEM’den POMEM sınavına hazırlananlara müjde

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ALKÜSEM) Yaz Kursları dolu dolu geçiyor.

ALKÜSEM’den POMEM sınavına hazırlananlara müjde

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ALKÜSEM) Yaz Kursları dolu dolu geçiyor.

19 Temmuz 2018 Perşembe 21:23
ALKÜSEM’den POMEM  sınavına hazırlananlara müjde

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (ALKÜSEM), kursiyerlerin bilgi ve becerilerinin gelişmesine katkıda bulmak için düzenlediği kurslar 7’de 70’e herkesin ilgisini çekiyor. ALKÜSEM eğitim-öğretim yılının bitmesiyle birlikte özellikle çocukların ve gençlerin yaz tatillerini verimli ve keyifli geçirebilmeleri için donanımlı eğitmenlerle nitelikli eğitimler düzenliyor. Karakalem Tenis ve Basketbol, YDS-YÖKDİL, Çocuklar için Kodlama Kursuna kadar nitelikli eğitim programları ile kursiyerler boş zamanlarını değerlendirme fırsatını yakalıyor. 
ALKÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Şahin, Çocuklar için Kodlama Kursu’nun yoğun ilgi gördüğünü ve gelen talepler doğrultusunda kursun ikinci kurunun da başarıyla tamamlandığını ifade etti. Ayrıca yaz tatili boyunca devam edecek tenis kurslarının başladığını, ardından da basketbol kursu ve POMEM (Polis Mesleki Eğitim Merkezi) Sınavı ve Spor Bilimleri Fakültesine hazırlanan öğrenciler için de Özel Yetenek Sınavı Parkur Tanıma eğitiminin başlayacağını belirtti. 

ALKÜSEM tarafından düzenlenen kurslar hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak için https://alkusem.alanya.edu.tr adresi ziyaret edebilir. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81