Alanya Doğa öğrencileri Tümer Metin'i ağırladı

Alanya Doğa Okullarında t-MBA öğrenci meclisinin organize ettiği “Kariyer Günleri” kapsamında futbol hayatında muhteşem başarılara imza atan Tümer Metin konuk oldu.

Alanya Doğa öğrencileri Tümer Metin'i ağırladı

Alanya Doğa Okullarında t-MBA öğrenci meclisinin organize ettiği “Kariyer Günleri” kapsamında futbol hayatında muhteşem başarılara imza atan Tümer Metin konuk oldu.

24 Ekim 2016 Pazartesi 21:37
Alanya Doğa öğrencileri  Tümer Metin'i ağırladı
Alanya Doğa Okullarında t-MBA öğrenci meclisinin organize ettiği “Kariyer Günleri” kapsamında futbol hayatında muhteşem başarılara imza atan Tümer Metin konuk oldu. Öğrencilerle birlikte kimya laboratuvarında deneyler yaparak renkli kişiliği ve samimi tavırlarıyla tüm öğrencilerin kalbini fethetti. Konferans salonunda başlayan söyleşide sorulan soruları içtenliğiyle yanıtlayan Tümer Metin, futbol hayatına annesinin yün yumaklarına vurarak başladığını belirtti. “Hayattaki tüm hedeflerimi gerçekleştirdim.”  diyen Tümer Metin, futbola ve Beşiktaş’a olan sevgisini dile getirdi. Tümer Metin sözlerine dünyaca ünlü yazar Goethe’nin “Kişi bir şeye kendini tamamen adadığında Tanrı da harekete geçer.” şeklinde devam etti. Hayatta kendi başarılarımızın altına imza atmanın gerekli olduğunu belirten futbolcu,  sanat ile futbolda torpil olmayacağını sözlerine ekledi.
“İlk giydiğiniz kramponların rengi neydi?” sorusuna Tümer Metin şöyle karşılık verdi: “O zamanlar şimdiki gibi renkli kramponlar yoktu, iki seçenek vardı ki onlar siyah ve beyazdı.” Söyleşi sırasında Tümer Metin de öğrencilere çeşitli sorular yöneltti. Futbolcu olarak hayata geldiğini ve hayatını başa sarsa tekrar aynı yollardan geçeceğini soru cevaplarla yineledi. Tümer Metin, samimiyeti ve neşesiyle yüzlerde gülümseme ile kalplerde mutluluk bıraktı.
Son Güncelleme: 24.10.2016 21:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81