Alanya'da 58 bin öğrenci karne aldı

Tüm yurtta olduğu gibi Alanya'da da 2016-2017 eğitim öğretim dönemi dün sona erdi. Alanya'da 200 okulda 58 bin 362 öğrenci dün karne heyecanı yaşadı.

Alanya'da 58 bin öğrenci karne aldı

Tüm yurtta olduğu gibi Alanya'da da 2016-2017 eğitim öğretim dönemi dün sona erdi. Alanya'da 200 okulda 58 bin 362 öğrenci dün karne heyecanı yaşadı.

09 Haziran 2017 Cuma 22:38
Alanya'da 58 bin  öğrenci karne aldı
Elikesik Şehit İlyas GüzeI İlkokulu'nda gerçekleştirilen karne törenine Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Elikesik Mahallesi Muhtarı Yusuf Boz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende Kaymakam Harputlu ve Mili Eğitim Müdürü Er tarafından öğrencilere karne ve hediyeleri verildi. Tören sonrası öğrencilere hitap eden Harputlu, onlardan tatilde kitap okumalarını istedi.
KAYMAKAM HARPUTLU "OKUMAYI ASLA BIRAKMAYIN"
Elikesik Şehit İlyas Güzel İlkokulu 1/A Sınıfı öğrencilerinin karnelerine dağıtan İlçe Kaymakamımız Mustafa Harputlu öğrenciler ile tek tek ilgilenerek, ileride ne olmak istediklerini sordu. Öğrencilere nasihatte bulunan Kaymakam Harputlu, "Bugün tatile giriyorsunuz. Okumayı asla bırakmayın. Güzel bir mesleğiniz olması için mutlaka okumalısınız. Yaz boyunca sürekli kitap okuyun" dedi.
KAYMAKAM HARPUTLU "ASLA VAZGEÇMEYİN"
Elikesik Şehit İlyas Güzel İlkokulu'nda düzenlenen karne programından sonra Nimet Alaattinoğlu İlkokulu'ndaki karne törenine katılan İlçe Kaymakamımız Mustafa Harputlu, öğrencilerin mutluluğuna ortak oldu.
3/C sınıfında karne dağıtan Kaymakam Harputlu, "Mesleğinizin olabilmesi için okumaya devam etmelisiniz. Okumaktan asla vazgeçmeyin" dedi.
KÜÇÜK SUDE'NİN İSTEĞİ GERÇEK OLDU
Yılbaşında İlçe Kaymakamımız Mustafa Harputlu'ya mektup yazarak okuluna davet eden Nimet Alaattinoğlu İlkokulu 3/C Sınıfı Öğrencisi Sude Kamburoğlu düzenlenen karne töreninde İlçe Kaymakamımız Mustafa Harputlu ile bir araya geldi.
Küçük Sude'nin karne ve hediyesini veren Kaymakam Harputlu, eğitim ve öğretim hayatında başarılar diledi.
Son Güncelleme: 09.06.2017 22:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81