AHEP Avrupa'ya açılıyor

AHEP Avrupa'ya açılıyor

31 Ekim 2017 Salı 21:09
AHEP Avrupa'ya açılıyor
Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) artık bir Erasmus + üyesi. 
 
Geçtiğimiz aylarda ECHE'ye (Erasmus Charter for Higher Education) yaptığı başvuru, 25 Ekim 2017 tarihinde yapılan ECHE komitesinde değerlendirilerek TR ANTALYA 04 kodu ile Selection Year 2018 döneminde kabul edildi.
“Akdeniz’in Uluslararası Üniversitesi” sloganıyla yola çıkan Alanya HEP Üniversitesi, uluslararası öğrencilerin yoğun ilgisini görürken, bu kabul ile birlikte Erasmus+ Programı kapsamında Avrupa’daki yükseköğretim kurumları ile öğrenci ve akademisyen değişimi sağlayabilecek.
Öğrencilerin sosyal ve akademik gelişimlerinin yanı sıra iş hayatında da başarılı bireyler olarak mezun olmasını hedefleyen Alanya HEP Üniversitesi, Erasmus+ Programı’yla birlikte üniversitenin ve öğrencilerinin Avrupa ülkelerinde bulunan üniversiteler ve iş dünyası ile işbirliğini güçlendirmeyi hedefleniyor. 
Son Güncelleme: 31.10.2017 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81