7 BİLİMDEN İNGİLİZCE ŞOV

Alanya 7 Bilim Koleji 303. sınıf öğrencileri dönem sonunda İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan skeç, drama, meslekler ve dans içeren gösteriler sundular.

7 BİLİMDEN İNGİLİZCE ŞOV

Alanya 7 Bilim Koleji 303. sınıf öğrencileri dönem sonunda İngilizce öğretmenleri tarafından hazırlanan skeç, drama, meslekler ve dans içeren gösteriler sundular.

28 Mayıs 2019 Salı 23:14
7 BİLİMDEN İNGİLİZCE ŞOV

Büyük ilgi gören etkinliğe çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Alanya 7 Bilim Koleji 303. sınıf öğrencileri İngilizce öğretmenleri Laila Aridas, Aslı Erkaptan,  Sema Tokay ve Merve Burcu Derebağ ile birlikte hazırladıkları skeç ve dansları dönem sonu düzenlenen büyük bir organizasyonla velilere sundular. 
DİL EĞİTİMİ ÖNEMLİ
Öğrenciler tarafından hazırlanan İngilizce gösteride, değişik meslekler anlatılırken, ikili diyaloglar şarkı ve danslar velilerin beğenisine sunuldu.  Okul Müdürü Ahmet Ünal 7 Bilim Koleji olarak dil eğitimine çok önem verdiklerine dikkat çekerek, "Dil eğitimi sürecimizde görselliği, işitselliği, oyunları ve şarkıları kullanarak öğrencilerimizi eğitiyoruz. Değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hazırladıkları bu güzel program için teşekkür ediyorum" dedi.
BİR LİSAN BİR İNSAN
7 Bilim Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Özkanlı programı hazırlayan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek, " 'Bir lisan, bir insan' deyimini bilmeyen yoktur. Birden fazla dil bilmek insanın kişiliğini, dimağını, hiç kuşku yok ki ufkunu geliştirmeye en büyük etkendir. Bu misyonla yola çıkıp okulumuz koordinatörlüğünde unutulmayacak bir etkinlik yaşadık." dedi.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ
İngilizce Öğretmenleri ise dil eğitiminin çocuğun hayatında çok önemli bir süreç olduğunu belirterek, "Bu süreçte biz öğretmenler kadar veli faktörü de çok önemli. Biz velilerimizle uyum içinde çalışıyoruz. Öğrencilerimize evde İngilizce çizgi filmler, alt yazılı filmler izlemeye teşvik ediyoruz. İngilizce şarkılar dinliyorlar. Bu şekilde dil eğitimine evde de devam ediliyor" dedi. 
ÖĞRENCİLERİN ÖZ GÜVENİ ARTIYOR
Sınıf Öğretmeni Fatma Şahin bu tür faaliyetlerin öğrenciler arasında öz güveni artırdığını belirterek, "Öğrencilerimiz sahneye çıkarak hem İngilizceye karşı olumsuz ön yargılarından kurtuluyorlar hem de İngilizce konuşuyorlar. İlk amacımız öz güvenlerini kazanarak ders çalışmayı çocuklarımıza sevdirmek. Bu amaçla öğrencilerimizle ders esnasında oyunlar oynuyoruz, şarkılar söylüyoruz ve dersi dolu dolu geçiriyoruz." şeklinde konuştu.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81