29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

29 Ekim 2017 Pazar 16:25
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması, Bahçeşehir Koleji Alanya’da coşkuyla kutlandı.

Bahçeşehir Koleji Alanya konferans salonunda  gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet bayramı programına, Bahçeşehir Koleji Alanya idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende günün anlam ve önemi anlatan konuşmayı Ortaokul Müdürü Salih Erdemir yaptı. Atatürk tarafından gençlere emanet edilen Cumhuriyetin önemine işaret eden Salih Erdemir Cumhuriyetin, ülkemizin medeniyet seviyesine ulaşmasına büyük bir katkı yaptığını belirterek, ” Atatürk ‘ün önderliğinde atalarımızın yürüttüğü İstiklal Mücadelesinin ardından kurulan Cumhuriyetimiz, milletimizin ülkenin yönetiminde söz sahibi olmasını sağlamıştır. Bahçeşehir Koleji olarak öğrencilerimizi yetiştirirken, bu bilinçle hareket ederek çocuklarımızı cumhuriyetimizin sahipleri olarak yetişmeye büyük gayret gösteriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Programı Ortaokul öğrencileri tarafından, barkovizyon eşliğinde Cumhuriyet'e giden yolun destansı hikayesi anlatıldı. Program Ortaokul korosunun seslendirdiği son bulurken bu coşkuya katılımcılarda eşlik etti.
Son Güncelleme: 29.10.2017 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81