10 bin kişi KPSS'de ter dökecek

10 bin kişi KPSS'de ter dökecek

18 Kasım 2016 Cuma 23:17
10 bin kişi KPSS'de ter dökecek
Pazar günü saat 10.00’da ilçemiz genelinde toplamda 38 sınav merkezinde KPSS Ortaöğretim sınavı yapılacak.
37 sınav merkezi okullarda olmak üzere, Alanya L Tipi Ceza İnfaz Kurumu da dahil toplamda 38 sınav merkezinde yapılacak KPSS Ortaöğretim sınavına 10.771 kişi katılacak. Sınava girecek vatandaşlarımızın sakin bir ortamda sınav olmaları için, sınav yapılacak okullara yakın caddelerde ses ve gürültü yapılmaması, adayların motivasyonlarını bozmaması adına önem taşıyor.
PAZAR GÜNÜ NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ AÇIK OLACAK
Sınav gününde nüfus cüzdanlarını kaybeden adaylar sınava alınmadığından dolayı, sınav günü 07.00 ile 10.15 saatleri arasında Alanya Nüfus Müdürlüğü açık olacak. Nüfus Müdürlüğüne gelecek olanlar mutlaka ‘Nüfus Cüzdanlarını ve Sınav Giriş Kart’larını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Adayların motivasyonlarının bozulmaması için sınav yapılacak olan alanların çevresinde araç kornası çalınmamasına özen gösterilmesi, her türlü resmi ve özel törenler vesilesiyle dışarı yayın yapılması, düğün, asker uğurlama vs. konvoyları oluşturulması, bina hafriyat yıkımları ile seyyar satıcı gürültüleri ve benzeri her türlü gürültü yapılmaması gerekmektedir.
TRAFİĞE DİKKAT
Yaşanacak trafik yoğunluğu ihtimaline binaen sınav başlamadan en az yarım saat önce sınav merkezlerinde hazır olunması tavsiye edildi.
TANRISEVEN: GEREKLİ TEDBİRLER ÜST SEVİYEDE TUTULACAK
Sınav günü sessiz olunması gerektiğini belirten Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Okulların içerisinde ve çevresinde sessizlik sıfır seviyede olmalı. Emniyet ve Jandarma her türlü güvenlik önlemlerini alacaklar. Sınava girecek adaylara başarılar dilerim” dedi.

Son Güncelleme: 18.11.2016 23:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81