'Velilerin tercihi BİL'den yana!'

'Velilerin tercihi BİL'den yana!'

02 Ağustos 2017 Çarşamba 21:05
'Velilerin tercihi  BİL'den yana!'
Heyecanla 2017-2018 Eğitim- Öğretim yılının başlamasını bekleyen dünyanın inovasyon okulu Alanya BİL Koleji tüm hazırlıklarını tamamladı. Alanya BİL Koleji, kısa süre içerisinde ailelerin çocuklarını okutmak için çok tercih ettiği eğitim kurumları arasındaki yerini aldı.
 
Alanya BİL Koleji Kurucusu Erdal Sayı,  az sayıdaki öğrenciye geniş ve deneyimli öğretmen kadrosuyla eğitim-öğretim kalitesinden ödün vermeden vicdanı hür, milli ve manevi değerlere saygılı, disiplinli aynı zamanda kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmek için hazır olduklarını söyledi. Sayı, “Ulu Önder Atatürk’ün izinde fikri hür vicdanı hür bir nesil yetiştireceğiz.” dedi.
“Alanya’nın ilk inovasyon okulu olarak eğitimdeki farkımızı ortaya koyacağız” diyen Sayı,  yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Öğrencilerimizin sadece bilgi ağırlıklı eğitim almasını istemiyoruz. Öğrencilerimizin akademik öğrenimlerini sportif ve sanatsal faaliyetlerle destekleyip, manevi değerlerine sahip çıkan bireyler haline gelerek çok yönlü bir kişiliğe sahip olmalarını hedefliyoruz. Düşünen, üreten ürettiği değerleri en iyi şekilde kullanabilen, gelişime ve aydınlık yarınlara yürüyen nesiller yetiştirmek temel amacımız. Şunda anasınıfı ve ortaokulu Alanya BİL Koleji’nde bir araya getirdik. Önümüzde ki yıl lise bölümümü de hayata geçirerek üniversiteye başarılı öğrenciler uğurlamayı düşünüyoruz. Biz istiyoruz ki, çocuğa anaokulundan üniversiteye giden yolculuğunda ona rehberlik edelim. “dedi.
Alanya BİL Koleji’nin 400 öğrenci kapasiteli butik bir eğitim kurumu olduğunu da vurgulayan Erdal Sayı, “Önümüzdeki yıl açılacak olan lise bölümünden mezun olan çocuklarımız İstanbul Aydın Üniversitesi’nde yüzde 50 burslu okuma imkanı bulacaklar. Öğretmenlerimizin tamamı yüksek lisanslı ve doktoralılardan oluşuyor.  Okulumuz 4 profesör, 6 doçent, 5 yardımcı doçent danışman kadrosu ile hizmet verecek. Türkiye’de ki 36. BİL Koleji olarak Manavgat ve Gazipaşa Alanya’ya bağlı olacak.” dedi.
 
Son Güncelleme: 02.08.2017 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81