Dur ihtarına uymadı havaya ateş edildi

Dur ihtarına uymadı havaya ateş edildi

26 Temmuz 2017 Çarşamba 19:55
 Dur ihtarına uymadı  havaya ateş edildi
Alanya’da kredi kartı dolandırıcılığı, mala zarar verme gibi 7 ayrı suçtan aranan ve cezaevi firarisi olan şüpheli, polisle yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı. 
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kredi kartı dolandırıcılığı ile mala zarar verme gibi 7 ayrı suçtan aranan ve cezaevi firarisi olan Takyeddin Y.’nin (38) 07 NPF 33 plakalı otomobille dün akşam saatlerinde Dimçayı Mevkii’nde dolaştığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine belirlenen adrese hareket eden ekipler şüpheliyi takibe aldı. Polisleri görünce aracıyla kaçan Takyeddin Y., "dur" ihtarına uymadı. Yaşanan kovalamaca sonunda Takyeddin Y.'nin kullandığı otomobil polisin havaya ateş etmesi sonucu durduruldu. Gözaltına alınan cezaevi firarisi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Son Güncelleme: 26.07.2017 19:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81