Drd Filo Hizmetleri

Drd Filo Hizmetleri

05 Ocak 2017 Perşembe 20:44
Drd Filo Hizmetleri
Araç satın almak yerine araç filosu kirama tercihinde bulunan birçok kişi ve kurum birçok avantaj yakalamaktadır. Bu avantajların başında araçlara yönelik teknik yahut potansiyel riskleri dış kanala aktarabilmek gelmektedir. Bu sayede şirket personellerinin araç filo yönetimine harcadıkları zaman ve enerji asgariye düşürülmesi de şirketlerin performanslarında çok ciddi ilerlemeler kaydedilmektedir. Bunun yanı sıra drd filo ayrıcalığının temin etmiş olduğu güven ile her zaman denetim ve kontrol imkanı sağlanabilmektedir.  Öte yandan araç filosu kiralayan şirketler temel faaliyetlerine daha fazla odaklanabilir ve sektörel olmayan hiçbir yatırım için enerji ve mali yatırım planlamaları yapmak zorunda kalmamaktadır.
Drd Filo İle Profesyonel Kalite
Drd filo ayrıcalığı ile araç bakımları, periyodik bakımlar düzenli olarak yürütülmektedir. Profesyonellik çerçevesinde imzalanan yıllık sözleşmeler ile temin altına alınan karşılıklı güven ilişkisi ile memnuniyet oranı üst düzeye çıkmaktadır.
Drd Filo Kiralama
Sınırsız müşteri memnuniyeti odaklı sektörde var olan drd filo kiralama hizmetleri ile 7 gün 24 saat çalışma fırsatı bulunabilmektedir. Hem kurumsal hem de bireysel hizmet avantajlarından fayda sağlanabilmektedir.
Son Güncelleme: 06.01.2017 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81