Dövizini bozdurana 1 kasa muz hediye!

Alanya’da hal esnafları, dövizini bozdurup Türk Lirası'na çevirip makbuzunu getirene muz hediye kampanyası başlattı.

Dövizini bozdurana 1 kasa muz hediye!

Alanya’da hal esnafları, dövizini bozdurup Türk Lirası'na çevirip makbuzunu getirene muz hediye kampanyası başlattı.

10 Aralık 2016 Cumartesi 00:29
Dövizini bozdurana  1 kasa muz hediye!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine ülke genelinde başlatılan döviz bozdurma kampanyasına Alanya Toptancı Hal Komisyoncuları Derneği üyeleri de destek verdi.  Alanya Toplantı Hali’nde yılbaşına kadar sürecek kampanyada 1000 dolarını bozdurup makbuzunu getirene dernek üyeleri tarafından 1 kasa muz hediye edilecek.

Kampanya hakkında bilgi aktaran Toptancı Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya, derneğe 1000 dolar bozdurduğuna dair makbuzları getirenlere bir kasa muz vereceklerini söyledi.  Kaya, “Yılbaşına kadar sürecek kampanya dahilinde her gün bir kamyon muz hazır halde bekletilecek. Cumhurbaşkanımıza, vatanımızın, milletimizin, birliğine destek olmak ve dış güçler tarafında ülkemizin talan edilmek istenmesine karşı olduğumuzu göstermek için böyle bir organizasyona destek verdik” dedi.
Dövizini bozduran Mehmet Fikri Kılınç adlı bir vatandaş ise cumhurbaşkanının çağrısına destek vermek için dolarlarını bozdurduklarını söyleyerek, “Dövizi bozduk ve başkanımızın yanına geldik. Amacımız ülkemize destek vermek” diye konuştu.
Son Güncelleme: 10.12.2016 00:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81