Dört mahalleye daha çocuk parkı

Dört mahalleye daha çocuk parkı

21 Temmuz 2017 Cuma 23:27
Dört mahalleye  daha çocuk parkı
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Keşefli, Yaylakonak, Beyreli ve Kargıcak Mahallelerinde yeni çocuk oyun parklarını hizmete sundu.
Merkez ve kırsal mahallelere yaptığı hizmetlere aralıksız devam eden Alanya Belediyesi, çalışmalar kapsamında çocukları da unutmuyor. Keşefli, Yaylakonak, Beyreli ve Kargıcak Mahallelerinde başlatılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte 4 mahallenin ihtiyacı olan çocuk parkları bugün itibariyle hizmete açıldı. Mahallelerinde ilk kez çocuk parkı gören vatandaşlar ve çocuklar Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler.
PARKSIZ MAHALLE KALMAYCAK
Belediye Başkanı Yücel, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız eğlenip güzel vakit geçirebilecekleri eğlenirken öğrenebilecekleri alanların her mahallemizde olması için çalışıyoruz. Bugüne kadar parkı ve sosyal alanları bulunmayan mahallelerimize yeni çocuk parklarını kazandırdık. 4 mahallemizi daha oyun parkları ile tanıştırdık. Tamamlanan parkların çevre düzenlemeleri de yapılacak. Parksız mahallemiz kalmayacak, çalışmalarımızda bu doğrultuda’’ dedi. 
 
Son Güncelleme: 21.07.2017 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81