Doğru İlaçlama Şirketi Nasıl Olur ?

Doğru İlaçlama Şirketi Nasıl Olur ?

30 Ocak 2017 Pazartesi 14:30
Doğru İlaçlama Şirketi Nasıl Olur ?

 Son zamanlarda işlemi yaptıran bir çok kurum ve birysel kişilerin en merak ettiği soru budur.Doğru ilaçlama firması nasıl olmalıdır sorusuna doğru şekilde açıklamak ve yanıt vermek artık ihtiyaç haline gelmiştir.İstanbul genelinde hızla artan korsan haşere ilaçlama firmaları ve bu firmaların yapmış olduğu yanlış ilaçlamalar sonucu zehirlenmeler sonucu kaliteli ilaçlama firmasına gereksinimi doğurmuş olup bu firmalarıda bu kadar merdivenaltı firma arasından nasıl bulunur sorusuda ciddi problem haline gelmiştir.



Haber sitesi olarak bizlerde bu soruya cevap aramak için bir araştırma yapmak istedik.Araştırmalara başladığımız andan itibaren neredeyse 20 farklı firma ile iletişime geçtik ve neredeyse 18 inin ruhsatsız olduğunu tespit ettik ve ya hissettik.Bu oran çok uç bir oran olmasından dolayı kurumlar ve bireysel ilaçlama yapacak kişilerin doğru firma ile çalışmalarının neredeyse imkansız olduğu kanaati vardık.Hal böyle olunca araştırmalarımızı derinleştirerek kaliteli ilaçlama firmasını seçmek için madde madde notlar çıkarttık.Bunlarıda başlıklar halinde sizlere yazacağız. Kaliteli ilaçlama firması kurumsal hizmet veren firmadır. Kaliteli ilaçlama firması garanti veren firmadır. Kaliteli ilaçlama firması biyosidal ürün kullanan sorunları bunlarla çözen kimyasala başvurmayan firmadır. Uygulamaları keşif sonrası yapan firmadır. Uygulayıcı ya zirat mühendisi yada biyosidal ürün uygulama sertifikasına sahip kişiler tarafından yaptıran firmadır. Kullandığı ilaçlar hem dünya sağlık örgütü hemde sağlık bakanlığı tarafından kabul edilen ilaçları kullanan firmadır. İyi nın referansları hem gerçek hemde iyi olmalıdır. İyi ilaçlama firması dendiği zaman her türlü haşere karşısında bilgi sahibi olan ve her türlü haşereye karşı mücadele edebilecek seviyede firma olması gerekmesidir.




Kaliteli ilaçlama firması İstanbul genelinde 39 ilçeye aynı gün hizmet veren sorun yaşanması durumunda tekrar hizmet veren ve bu hizmetleri her ilçe için aynı fiyat üzerinden yapan firmadır. Yukarıda yazmış olduğumuz maddeler çok sayıda uzatılabilir ve ya detaylandırılabilir.Ama genel hatları itibari ile doğru bir firmanın bu özellilere eksiksiz sahip olması gerekmektedir.Aksi takdirde sorunlar doğabilir.Şimdi bu sorunlar neler olabilir onlarıda başlıklar altında detay göstermek adına yazalım. Ruhsatsız firmadan hizmet alınması durumunda şikayet edilecek hiç bir kuruluş bulamazsınız. Ruhsatsız firmalar her türlü ilacı insan sağlığını ve doğayı gözetmeksizin kullanır.Tek düşündükleri kazanacakları para ve sorunun hangi ilaçla biteceği değil sadece sorunun bitmesine yöneliktir.Bu sebepten en ucuz zirai ağır kimyasal içeren tarım ilaçlarını kullanmaktan çekinmezler. Bilinçsiz bir firmada çalışanda bilinçsiz olacağı için yaparken hem kendini zehirleyebilir hemde ilaçlama sonrası yanlış bilgilendirme yaparak bizleri zehirleyebilir. Konumuzu çok fazla dağıtmadan ve siz değerli okurların kafasınıda karıştırmadan toparlamak gerekirse mutlaka her yerde her ilaçlama ile alakalı okuduklarınıza inanmayınız.Kesinlikle işi uzmanından ve işi ehlinden öğrenmeye gayret ediniz.



Unutmayın 3700 adet İstanbul genelinde hizmet veren ve ya verdiğini sanan ilaçlama firmaları mevcut.Bu firmaların sadece 150 adedi ruhsatlı ve bu 150 nin bile max 20 adedi profesyonel anlamda hizmet veriyor.Bu firmaları çok araştırınız.Çok iyi analiz ediniz.Firmadan her türlü bilgiyi sömürmeye gayret ediniz.Firmanın yapmış olduğu işlerine mutlaka bakınız.Sizi tatmin etmiyor ise kesinlikle böcek ilaçlama hizmeti almayınız.Doğru firmayıda bulduğunuz andan itibaren sadece biraz daha ucuz olması için bu firmayı bırakıp yeni firma arayışına girmeyiniz.Unutmayınız haşere ilaçlama sektöründe doğru firmayı bulmak çok zor ve malesefki imkansıza yakın.Bu sebepten dolayı bulduğunuz iyi firmaların kıymetini bilinizki o firmalarda sizlere bizlere hizmet vererek doğru dürsüt çalışarak ayakta kalabilsinler.Dürüst olarak çalışanlar er yada geç ayakta kalırlar ama diğer kaypak ilaçlama yapanlar batmaya mahkumdur.Bu firmaların ömrünü uzatmak adına kaliteli firmaları tercih ediniz.    

Son Güncelleme: 31.01.2017 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81