Doğanay'da muhteşem gece

Doğanay'da muhteşem gece

26 Kasım 2017 Pazar 20:49
Doğanay'da muhteşem gece
Alanya Karadenizliler Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Karadenizliler Gecesi, bu yıl Beach Club Doğanay Hotel'de gerçekleşti
 
 
 
Katılımın oldukça yoğun olduğu Karadenizliler Gecesi'nde biribirinden güzel görüntüler kaydedildi. Alanya'nın önde gelen isimlerinin katıldığı gecede, beylerin ve hanımların şıklıkları göz kamaştırırken, yoğun izdiham yaşanan gecede, birbirinden güzel anlar yaşandı. O Ses Türkiye yarışmasından tanınan Büşra Alnıtemiz'in şarkılarıyla başlayan gece, Onay Şahin ve Karadeniz Türküleri'nin sevilen ismi Hülya Polat'ın muhteşem sahneleri ile devam etti. Karadeniz'e özgü yöresel yemeklerin ikram edildiği etkinlikte davetliler ilerleyen saatlere kadar horon çekerek doyasıya eğlendi. Hülya Polat hayranlarının yoğunlukta olduğu gecede, ses sanatçısı sevenlerini de kırmayarak bol bol hatıra pozu verirken, seslendirdiği parçalarla katılımcıları kendilerinden geçirdi. Gece boyunca davetliler bol bol hatıra fotoğrafı da çektirirken, eğlenceye bir türlü doymak bilmediler. Durmaksızın horon çeken Karadeniz sevdalıları, gecenin sonuna kadar yerlerine bir an bile oturmadılar.
Son Güncelleme: 26.11.2017 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81