Doğa okullarına yeni CEO

Doğa Okulları'nın Üst Yöneticisi (CEO) Devrim Karaaslanlı oldu. Doğa Okulları açıklamasında,

Doğa okullarına yeni CEO

Doğa Okulları'nın Üst Yöneticisi (CEO) Devrim Karaaslanlı oldu. Doğa Okulları açıklamasında,

08 Kasım 2016 Salı 00:34
Doğa okullarına yeni CEO
Doğa Okulları'nın Üst Yöneticisi (CEO) Devrim Karaaslanlı oldu. Doğa Okulları açıklamasında, Devrim Karaaslanlı'nın Doğa Okulları'nın yeni CEO'su olduğu bildirildi. Açıklamada görüşlerine yer verilen Karaaslanlı, Doğa Okulları'na katılmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Doğa Okulları'nın, ürettiği eğitim modelleriyle dünyada birçok kurumun örnek aldığı bir okul olduğunu belirten Karaaslanlı, şunları kaydetti: “Ben de bu büyük ailenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Doğa Okulları'nı diğer eğitim kurumlarından ayıran en temel özelliği, eğitimde klasik kalıpları yıkarak modern, vizyoner modeller hayata geçirmesi. Bu anlamda sorumluluğum elbette ki çok büyük. Bunun bilinciyle hareket ederek ülkesine ve değerlerine bağlı, sorgulayan, donanımlı liderler yetiştirmeye devam edeceğiz."
Açıklamaya göre, en son Bahçeşehir Okulları'nda Genel Müdür olarak görev yapan Karaaslanlı, Michigan State Üniversitesi'nden Ekonomi ve İstatistik alanlarında Yüksek Lisans derecesi alarak profesyonel iş hayatına Amerikan Merkez Bankası'nda başladı. Türkiye'ye döndükten sonra, Vodafone Türkiye Finans bölümünde yöneticilik görevlerinde bulunan Karaaslanlı, Provus Bilişim AŞ'de Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.
Son Güncelleme: 08.11.2016 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81