Doğa Koleji'nde yaz coşkusu devam ediyor

Doğa Koleji'nde yaz coşkusu devam ediyor

26 Temmuz 2017 Çarşamba 20:02
Doğa Koleji'nde yaz  coşkusu devam ediyor
Alanya Doğa Koleji Ortaokul Müdür Yardımcısı Yasemin Cırık, Alanya Doğa Koleji yaz okulu hakkında bizleri bilgilendirdi.
Cırık, yoğun İngilizce programı, atölyeler ve spor aktiviteleri ile dolu dolu bir yaz programının olduğu Doğa’da, program hakkında şu bilgileri verdi: “Öğrencilerimizin kış döneminde edindikleri yabancı dil becerilerini taze tutacak, eğlenceli bir yaz okulu sürecini öğrencilerimize yaşatmayı planladık ve yaz okulumuzun planladığımız 1. Bölümünü tamamlamak üzereyiz. Doğa Kolejinin deneyimli eğitim kadrosu, yaz döneminde de donanımlı, eğlenceli ve yaparak yaşayarak öğrenmeyi temel alan özel programı ile öğrencilerin İngilizce edinimlerini keyifle taze tutmayı hedefliyor. Bu konuda öğretmenlerimiz son derece deneyimli. Dil öğrenim sürecinde esas kabul edilen 5 yetinin (dinlediğini anlama, okuduğunu anlama, sözlü iletişim, karşılıklı konuşma, yazma) eş değerli olarak temel alındığı program farklı uygulamalarla, eğlenirken aynı zamanda verimli geçirebilecekleri bir yaz tatili fırsatı sunuyor. Akademik derslerin yanı sıra Yaz Spor Okulu ve beden eğitimi programında amacımız; çocuklarımıza spor yapmayı sevdirmek, kas ve eklem koordinasyonlarının gelişmesine yardımcı olmak, karar verme, birlikte hareket edebilme ve liderlik özelliklerini geliştirmek. Yaş gruplarına göre branşların temel tekniklerini ve özelliklerini kavramalarını sağlamak olarak sıralayabiliriz. Ritim ve dans dersimiz, film izleme saatimiz ile öğrencilerimiz mükemmel bir geçirmekteler. Bizler Doğa’yı düşünen tüm öğrencileri yaz okulumuza bekliyoruz, bizimle birlikte tüm günlerini geçirmelerini ve akademik olarak eğlenerek öğrenmeyi keşfetmeleri için onları beklemekteyiz.” 
 
 
Son Güncelleme: 26.07.2017 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81