DMR Asistanlık Hizmetleri

DMR Asistanlık Hizmetleri

16 Kasım 2016 Çarşamba 12:23
  DMR Asistanlık Hizmetleri
bugün pek çok farklı sektörde ön plana çıkmak isteyen firmaların tercih edebileceği bir hizmet modelidir. Firmalar faaliyet gösterdikleri sektörlerde daima kâr elde etmeyi amaçlar. Bu amaca ulaşmanın en iyi yolu ise yeni müşteriler kazanmaktır. Bu aşamada asistanlık hizmetini müşteriye ulaştırılabilecek hizmetlerin sayısı ve kalitesinde önemli bir artış sağlanacağından, memnuniyeti ve firmanın doğrudan potansiyel müşteri kazanma oranı da artacaktır.

 

Hizmetler pek çok farklı sektör için sağlanabilir bir yapıdadır. Bu aynı zamanda firmaların ihtiyaçlarına göre geliştirilen hizmet çözümlerini ve entegrasyonları da ifade eder. Başlıca faaliyet gösterilen alanlardan birisi olarak ise trafik, sigorta ve genel olarak yol yardım hizmetleri olduğunu söyleyebiliriz.

 

 

Yol Yardım Hizmetleri Neleri Kapsıyor?

 

 Yol Yardım hizmetleri genel olarak doğrudan müşterinizin ihtiyaçlarına çözüm sunacak bir yardım paketi olarak da düşünülebilir. Esasında gerekli temel yardım hizmetlerini kapsamaktadır.

 

Yardım hizmetleri ile ilgili başlıca hizmet kollarını ise aşağıdaki gibi sıralandırmamız mümkündür. Buna göre;

 

  • Aracın herhangi bir nedenden dolayı hasar alması durumunda acil yardım
  • Aracın kullanılamaz hale gelmesi durumunda çekici hizmeti
  • Lastik, akü ve benzin gibi; aracın çalışabilir durumunu önemli ölçüde etkilemeyen sorunlar için daha kısa sürede çözümler sağlanır, bunun için yerinde teknik hizmet desteği mevcuttur.
  • Aracın anahtarının kaybedilmesi durumları
  • Gerektiğinde yedek aracın tahsil edilmesi
 

Tüm bu yol yardım hizmet seçenekleri daha da uzatılabilir. Sonuç olarak yaptırmakla zorunlu olan her araç için aynı zamanda yol yardım hizmetlerinin ne derece önemli olduğunu da belirtmeliyiz, bu aşamada DMR Asistanlık hizmetleri müşterilerinize sağlayacağınız hizmetler için çözümler üretmektedir.

 

 

DMR Asistanlık Başka Hangi Hizmet Seçeneklerini Sunuyor?

 

Sektörel gelişim ile paralel olarak, yeni dönem ihtiyaçların göz önünde bulundurulması aynı zamanda uzun vadede kâr elde etmeyi sağlayacak yeni hizmet seçeneklerini de değerlendirmemizi sağlıyor. Bu anlamda yol yardım ve hizmetleri yanı sıra günümüzde talep oranı yüksek diğer pek çok sektörel hizmetlerini de değerlendiriyoruz.

 

Sağladığımız diğer özel hizmetleri sıralandırmamız gerekirse;

 

  • Kiralık araç, şoför kiralama, VIP transfer hizmetleri.
  • Uçak, otobüs gibi toplu taşıma hizmetleri için rezervasyon ve bilet temini
  • Konaklama ve restaurant hizmetleri
  • Farklı türden etkinlikler için biletler
  • Evden eve nakliyat hizmetleri
  • Genel taşımacılık hizmetleri
  • Elektrik ve su tesisat arıza çözümleri
 

Daha pek çok sektörel temel hizmet ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Bu anlamda firmanız için beklentilerinizi karşılayacağımızdan eminiz.

 

 

 

 
Son Güncelleme: 16.11.2016 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81