Dim'in acı günü

Dim'in acı günü

02 Şubat 2017 Perşembe 21:18
Dim'in acı günü
Alanya'nın sevilen 2 ailesinden olan Alanya eski Belediye Başkanı Müstekbel Dim ile Alanya'nın ilk Milli Eğitim Müdürü ve Yeni Alanya Gazetesi kurucusu merhum Arıkan Yılmaz Dim'in kızkardeşi, merhum Muzaffer Emiroğlu'nun eşi, Turgay Emiroğlu, Belgin Reisoğlu, Esen Emiroğlu Arıkan'ın annesi Nevsal Emiroğlu yaşlılığa bağlı solunum yetmezliği nedeniyle Başkent Üniversitesi Alanya Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde hayata gözlerini yumdu. Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim twitter hesabında,
 Emiroğlu için, "O bir Cumhuriyet kadınıydı. Vatanseverdi. Atatürkçüydü. Çağdaştı. Nüktedandı. Halam Nevsal Emiroğlu'nu kaybettik. Allah rahmet eylesin" mesajını paylaştı. Emiroğlu'nun Kazım Bulut  Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, CHP'li Alanya Belediye Meclis üyeleri Erkan Demirci, Mehmet Kural, Alanya Belediye eski Başkanı Cengiz Aydoğan ile vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Emiroğlu'nun cenazesi Alanya Belediye Mezarlığı'nda defnedildi. Haber Alanya ailesi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.
Son Güncelleme: 02.02.2017 21:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81