Digitürk Ailesine Katılmak İçin Pek Çok Yolunuz Bulunuyor

Digitürk Ailesine Katılmak İçin Pek Çok Yolunuz Bulunuyor

23 Kasım 2016 Çarşamba 15:59
Digitürk Ailesine Katılmak İçin Pek Çok Yolunuz Bulunuyor


Digitürk; hem yayın kalitesinde HD seçeneğini, hem de program kalitesinde sizi dünya ile aynı kanalları izleme olanağını veriyor.

Türk aileleri TV başında pek çok ülkenin ailelerinden daha fazla zaman geçiriyor. Aile bireylerinin Tv başında izlemek istediği yayınlarda farklılık içerebiliyor. Digitürk, Türkiye için öncü olan dijital yayıncılık platformunu uzun süredir geliştiriyor ve üyelerine izlettiği TV kanallarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Çocuklar için dünyanın en iyisi sayılabilecek çocuk kanallarını, gençler için dünyanın takibindeki seri gençlik dizilerini veren kanalları, anne ve babalar için de film, belgesel, spor kanallarının en iyilerini Digitürk üyeliğinizle takip edebiliyorsunuz. Yeni kampanyalarla fiyat avantajı da getiren Digitürk, yeni üye olmayı düşünenleri hemen her ilde bulunan noktalarına bekliyor.

İlk kurulduğu günden bu yana Türk ailelerinin daha iyi TV izleme keyfi yaşamaları için çalışan Digitürk, yeni kampanya ve uygun fiyat seçenekleri ile yeni üyelerini bekliyor. Pek çok kişi özel TV kanallarını izlemek için çok yüksek maliyetler altına gireceğini düşünse de Digitürk bu kötü algıyı ortadan kaldıracak uygun fiyatlı kampanyaları üyelerine sunuyor. Bu kampanyaların arasında film, dizi, spor, belgesel, eğlence gibi yayınları ağırlıklı olarak vermekte olan TV kanallarını öne çıkaran paketler bulunduğu gibi hepsini bir arada bulabileceğiniz Digitürk paketleri de var. Üstelik Turkcell Superonline ile ortaklığa giden Digitürk, kampanya seçeneklerinin içerisine internet hizmetlerini de koyarak ailelerin internet ve TV hizmeti için daha avantajlı fiyatlar alarak aile bütçelerinde tasarruf etmesini de sağlıyor. Yeni üye olmayı düşünenleri de hediye kanal seçenekleri ve pek çok Digitürk hizmetini belli bir süreliğine yada taahhüt ile uzun bir süre kullanma ayrıcalığı veriliyor. Digitürk ailesine katılmak için tüm yurt geneline yayılan Digitürk bayilerini kullanabilirsiniz. Buralarda uzman ve güler yüzlü personellerden üyelikle ne gibi imkanlara kavuşacağınız, hangi TV kanallarını izleyebileceğinizi, ödeme miktarlarını öğrenebilirsiniz. Ancak Digitürk’lü olmak için mutlaka bir bayi ziyareti yapmanıza da gerek yok. İnternet üzerinden Digitürk resmi web sitesini yada yeniabonelik web sitesini ziyaret ederek de üyelik için gerekli adımları atabilirsiniz. Yeniabonelik sitesinde dolduracağınız bir form ile iletişim bilgilerini bırakıyorsunuz ve kısa bir süre sonunda telefon ile aranarak üyelik için gerekli işlemleri yerinizden dahi kalkmadan gerçekleştirebiliyorsunuz. Digitürk kampanyaları hakkında en detaylı bilgileri de bu sitede bulabiliyorsunuz.

Digitürk; hem yayın kalitesinde HD seçeneğini, hem de program kalitesinde sizi dünya ile aynı kanalları izleme olanağını veriyor. Daha başarılı program içeriklerini bulabileceğiniz Digitürk TV kanalları ile ailece TV izlemeleriniz çok daha keyifli hale gelebiliyor. Üstelik evinizin elektrik ücretini Digitürk üyeliğinizle tasarruf edebileceğiniz Digitürk Elektrik kampanyası, bir başka arkadaşınızı Digitürk üyesi yaparak aylık Digitürk faturanızı bedavaya getirebileceğiniz Digitürk kampanyaları bulunuyor. Yani Digitürk ile aile bütçenizin rahat etmesi için gerekli imkan, kampanyalarla size veriliyor.
Son Güncelleme: 23.11.2016 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81