DEV YATIRIM

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’yı yatırımlarla buluşturmaya devam ediyor. İlçenin trafik sorununu çözecek Telekom ve Ticaret Lisesi kavşaklarına uygulanacak katlı köprülü kavşak düzenlemesi, Karayolları tarafından 56 milyon lira yatırım bedeliyle ihale edildi. İlk kazma yakında vurulacak.

DEV YATIRIM

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’yı yatırımlarla buluşturmaya devam ediyor. İlçenin trafik sorununu çözecek Telekom ve Ticaret Lisesi kavşaklarına uygulanacak katlı köprülü kavşak düzenlemesi, Karayolları tarafından 56 milyon lira yatırım bedeliyle ihale edildi. İlk kazma yakında vurulacak.

09 Ocak 2017 Pazartesi 20:35
 DEV YATIRIM
Alanya’nın kanayan yarası haline gelen trafik sorununa neşter vuruluyor. 56 milyon liraya ihale edilen Telekom ve Ticaret Lisesi katlı kavşak projeleri temel atma için gün sayıyor.
 
Alanya’nın trafik sorununun çözümü için el ele veren Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü, iki yıldır süren hazırlık çalışmalarının ardından düğmeye bastı. Projeleri Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Telekom ve Ticaret Lisesi kavşaklarına uygulanacak katlı köprülü kavşak düzenlemesi, Karayolları tarafından 56 milyon lira yatırım bedeliyle ihale edildi. Yüklenici firmaya yer teslimi yapılan kavşak projelerine yakında ilk kazma vurulacak.

ALTERNATİF YOLLAR BELİRLENİYOR
Çalışmanın başlayabilmesi için alternatif geçiş yolları üzerinde çalışma yapılması gerekiyor. Bu sorunu çözmek ve bir an önce yatırıma başlanması için, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, Karayolları ve yüklenici firma teknik ekipleri Alanya’da bir toplantı yaptı. Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’in de katıldığı toplantıda, araç trafiğinde aksama olmaması için alternatif güzergâhlar üzerinde görüşmeler yapıldı.

ÇEVREYOLU ÇALIŞMALARI TAM GAZ
Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde yapılacak, Alanya’nın trafik sorununa köklü çözüm getirecek Alanya Çevreyolu projesiyle ilgili çalışmalar da tüm hızıyla sürüyor. İlk etapta tamamlanacak Alanya Kargıcak arasındaki 15 kilometrelik bölümünde yol yapım ve tünel çalışmaları devam ediyor. İkinci etabı olan Kargıcak Yeşilöz arasındaki bölümünde ise proje ve diğer çalışmalar yapılıyor. Çevre yolunun ilk etabının 2018 yılı sonu itibariyle açılması hedefleniyor.

2017 DEV PROJELERİN BAŞLADIĞI YIL OLACAK
Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “2017 Alanya için büyük projelerin başladığı yıl olacak demiştik. Hal Projesinin ardından şimdi de Çevreyolu ile birlikte Alanya trafiğine büyük rahatlık getirecek ve şehir içine nefes aldıracak iki katlı kavşak projemizi başlatıyoruz. Her şey tamam, sadece alternatif yolların tespiti kaldı onu da kısa sürede halledip ilk kazmayı vuracağız. 56 milyon liralık bu büyük yatırımı en kısa sürede tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
Son Güncelleme: 09.01.2017 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81