DEV PROJE

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’ya 30 dönümlük bir kent parkı kazandıracak. İçinde narenciye bahçesi, spor ve oyun alanları, ekolojik göletin yer alacağı park Alanya’ya nefes aldıracak.

DEV PROJE

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’ya 30 dönümlük bir kent parkı kazandıracak. İçinde narenciye bahçesi, spor ve oyun alanları, ekolojik göletin yer alacağı park Alanya’ya nefes aldıracak.

02 Ekim 2017 Pazartesi 20:19
DEV PROJE
Kepez’e 260 dönümlük yeşil alan planlayan, 160 dönümlük Hobi Bahçelerini tamamlayan, Manavgat’a 360 dönümlük Türkbeleni Projesi’ni yürüten Büyükşehir Belediyesi, Alanya’ya da 30 dönümlük bir park kazandıracak. 
 
30 DÖNÜMLÜK PARK
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 30 dönümlük bir park kazandıracak. Alanya Bölge Hastanesi önündeki alanda planlanan Alanya Oba Parkı’nın proje çalışmaları belediye şirketi ANTEPE tarafından tamamlandı. Proje içerisinde 12 dönüm narenciye bahçesi, iki adet çok amaçlı spor sahası, koşu parkuru, fitness aletlerinden oluşan açık spor alanı, çocuk oyun alanı, iki adet restoran, açık otopark, 1105 metrekarelik ekolojik gölet yer alıyor.
YATIRIMLARA DEVAM
Projenin yanı sıra diğer hizmetlerine devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Alanya’nın 102 mahallesine yatırımların daha hızlı, pratik ve daha kolay gitmesi için bir çalışma başlattı. 68 Kırsal Mahalle başta olmak üzere Alanya’nın 102 mahallesini tek tek ziyaret edecek olan ekip, burada mahalle muhtarı ve sakinleriyle bir araya gelerek, Alanya Hizmet Birimi’nin kurulduğu 2014 yılından bu yana mahalleye yaptığı yatırımlar, devam eden yatırımlar ve yapılması istenen hizmetleri tespit ediyor. Talepler yazılıyor ve fotoğraflarla belgeleniyor.

Son Güncelleme: 02.10.2017 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81