Dernek ve kahvehanelere kumar baskını

Alanya’da “Huzur Ramazan Uygulaması” kapsamında dernek ve kahvehaneler denetlendi.

Dernek ve kahvehanelere kumar baskını

Alanya’da “Huzur Ramazan Uygulaması” kapsamında dernek ve kahvehaneler denetlendi.

04 Haziran 2017 Pazar 19:02
Dernek ve kahvehanelere kumar baskını
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde, 81 İl Emniyet Müdürlüğünce kumar ve tombala oynatılmasının engellenmesi amacıyla dün gece saat 22.00 ile 01.00 arasında "Huzur Ramazan Uygulaması" yapıldı. 
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, ilçe merkezinde kumar ve tombala oynatılmasına ilişkin önceden belirlenen 24 dernek ve kahvehaneye eş zamanlı operasyon düzenlendi. Uygulamaya, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Çevik Kuvvet polisinin de yer aldığı çok sayıda personel katıldı. Uygulamayı Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ile komiser İsa Arı ve Duran Dolum yönetti.
TOMBALA OYNATTIĞI GEREKÇESİYLE İŞLEM YAPILDI
Operasyonda kahvehane ve derneklerde bulunan kişilere yönelik GBT sorgusu yapıldı. Yine operasyon kapsamında Atatürk Caddesi’nde bulunan bir derneğe tombala oynattığı gerekçesiyle adli işlem başlatılırken, tombala oynamaya yarayan 125 adet çeşitli renklerde kart, çok sayıda pul, kamera ve televizyon ele geçirildi.
Son Güncelleme: 04.06.2017 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81