Derbide dostluk kazandı

Aytemiz Alanyaspor 2 kez geriye düştüğü hazırlık maçında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Derbide dostluk kazandı

Aytemiz Alanyaspor 2 kez geriye düştüğü hazırlık maçında Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

13 Kasım 2016 Pazar 21:28
Derbide dostluk kazandı
Ligde yeterince forma şansı bulamayan Sajad, Berkan, Alişan, Suley, Erhan, Birol, Gökay ve Efecan ile yabancı kuralı nedeniyle sezon başında lisansı çıkmayan Mamadou Fofana bu maçta kendini göseterme fırsatı buldu.

Spor Toto Süper Lig'e verilen milli maç arasında Antalyaspor ile hazırlık maçı yapan Aytemiz Alanyaspor, Belek'teki Regnum Otel sahasında oynanan karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Turuncu yeşilli takım maça Haydar, Erhan, Birol, Ba, Berkan, Gökay, Fofana, Efecan, Aissati, Sajad ve Ayite ilk 11'i ile başladı. Karşılaşmanın 7'nci dakikasında ceza sahası içerisinde Fofana topu elle oynayınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı Serdar Özkan gole çevirdi: 1-0. 11'inci dakikada turuncu yeşilli takım seri paslaşmalarla rakip kaleye yüklendi. Aissati'nin pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Fofana yerden şutla eşitliği sağladı: 1-1.
SKORU CANDEİAS BELİRLEDİ
Karşılaşmanın 20'nci dakikasında Jevtovic'in sağdan ortasında Birol ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi: 2-1. 34'üncü dakikada rakibiyle girdiği ikili mücadelede sakatlanan Erhan yerini Candeias'a bıraktı. Karılaşmanın ilk yarısı Antalyaspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın 2'nci yarısına turuncu yeşilli takım Alişan, Efecan, Suley, Ba, Berkan, Fofana, Aissati, Candeias, Vagner Love, Sajad ve Ayite 11'i ile başladı. Karılaşmanın 61'inci dakikasında Ayite'den aldığı pasta topu ceza sahası dışında kontrol eden Candeias çok sert ve düzgün bir şutla fileleri havalandırdı: 2-2. Karşılaşma bu sonuçla sona erdi.
Son Güncelleme: 13.11.2016 21:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81